Billeje
Tranås
Oversæt
Sverige // Tranås
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tranås: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning i Tranås være omdrejningspunktet, når turen går til Sverige. Her finder du lynhurtigt den ideelle udlejningsbil i et ellers mange facetteret udvalg, og du lejer naturligvis bilen til en vanvittig skarp pris, der kan få selv konkurrenterne til at blegne. Byen Tranås ligger i Jönköpings län, forholdsvis centralt i Sydsverige og øst for søen Sommen. Du kan derfor komme vidt omkring med billeje i Tranås, så tag straks et kig på, hvad vi kan tilbyde dig i dette særlige område af Sverige. Lej gerne en bil allerede i dag her på hjemmesiden eller via telefonen.

 
 • Tranas Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Tranås Järnvägsstation
  57333 Tranås

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Tranås

Den hyggelige, lille by Tranås er omgivet af skøn natur i form af søer og naturparker, men med din komfortable Sixtbil bliver det også let at besøge storbyer såsom Jönköping og Linköping. Nyd friheden, når du lejer en førsteklasses bil ved Sixt Biludlejning i Tranås, og gør rejsen til din helt egen. Når du er kommet bag rattet i dit køretøj, kan du f.eks. sætte kurs mod det velbeskyttede naturområde Ekbergsparken i den sydlige del af byen, der byder på fremragende vandrestier og gode picnicmuligheder. I den lille by finder du også det lokalhistoriske museum Eriksberg samt mange hyggelige caféer og restauranter. Derudover har du kun ca. 20 km til den store sø Vättern, når du lejer en Sixtbil i Tranås, og hvis du får lyst til lidt storbyoplevelser, kan du styre Sixtbilen mod Jönköping i sydvest, hvor du bl.a. finder det herlige Tændstiksmusem og Husqvarna Fabriksmuseum.

Førsteklasses udlejningsbiler og praktisk ekstraudstyr venter hos Sixt i Tranås

Med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Tranås går du ikke glip af noget på rejsen. Få friheden til at opdage byen og den smukke omegn i dit ønskede tempo. Du bestemmer naturligvis selv, hvilket kontor i Tranås du vil starte ud fra, og hvor lang eller kort en periode du ønsker køretøjet for. Nærstudér det alsidige sortiment, der bl.a. indeholder smarte økonomibiler, moderne stationcars, komfortable 4x4'er og rummelige minibusser og bestil med det samme. Der er prisvenlige kvalitetsbiler for enhver smag hos Sixt i Tranås, og teamet hjælper dig gerne med at skræddersy bestillingen, så den tager højde for individuelle ønsker. I forbindelse med vores billeje i Tranås kan du naturligvis også tilføje flere ekstra tjenester, bl.a. ubegrænset kilometertal og dækning af flere førere, samt alverdens ekstraudstyr. Der er derfor al mulig god grund til at leje bilen her og nu!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice