Billeje i Timrå

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Timrå

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Sundsvall Midlanda Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Timrå

Sixt Biludlejning i Timrå

Sixt Biludlejning i Timrå

Lad medarbejderteamet ved Sixt Biludlejning i Timrå tage hånd om dig på rejsen rundt i Sverige. Den lille by Timrå ligger på den svenske østkyst og omkranses her af en vidunderlig natursetting. Opdag den naturskønne region eller tag videre ned til den større by Sundsvall, hvis du vil skrue op for tempoet på turen. Billeje i Timrå er et indlysende valg, hvis du søger en ekstra komfort, fleksibilitet og favorable priser under opholdet. Sixt tilbyder førsteklasses udlejningsbiler for enhver smag og pengepung, og vores medarbejdere hjælper dig hellere end gerne med at udpege den helt rigtige udlejningsbil til dine behov. Hos Sixt er det dine ønsker og behov, der er omdrejningspunktet.Timrå ligger i Västernorrlands län og huser bl.a. flere skønne strande, ligesom du er tæt på øen Alnön. Hop ind i Sixtbilen og kør mod vest, nærmere betegnet til søen Hamstasjön, der giver gode muligheder for en dukkert, men det er bestemt også værd at pakke en picnickurv og sætte sig ved den smukke østkyst og blot nyde udsigten over havet. Fra Sixt Biludlejning i Timrå har du heller ikke langt til Lögdö Bruk, hvor du kan gå en tur, ligesom du naturligvis også kan udnytte din udlejningsbil til at begive dig de ca. 15 km sydpå til Sundsvall. I länets største by kan du f.eks. besøge det interessante frilandsmuseum og naturreservat Norra Berget, der lover en fantastisk udsigt ned over byen, hvis du da ikke kører til parken Bureplatsen eller tagerturen til Himlabadet, for at bade og måske tilmed nyder en spabehandling. En Sixtbil i Timrå bliver lynhurtigt lidt af en gevinst!
Vi har en udlejningsbil til Sverigerejsen

Vi har en udlejningsbil til Sverigerejsen

Smarte stationcars, økonomibiler samt rummelige 4x4'er og minibusser er blot få valgmuligheder i varesortimentet hos Sixt Biludlejning Timrå. Det skulle derfor være en mulighed at finde en udlejningsbil, der svarer til dine behov. Vi kunne ikke drømme om at sende dig ud på de svenske landeveje i en udtjent bil med flere år på bagen. Hos Sixt handler det udelukkende om kvalitet, hvorfor vores udlejningsbiler hentes fra førende producenter og udskiftes ganske ofte. Billeje i Timrå giver dig desuden mulighed for at tilføje praktisk tilbehør. Bestil f.eks. en komfortabel autostol til babyen, få yderligere et navn registreret på din lejekontrakt eller få stor glæde af GPS'en, der med kyndig hånd guider dig i den rigtige retning. Vi ses ganske snart hos Sixt Biludlejning i Timrå!
Show more
Godt at vide når du lejer i Timrå
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Timrå?
For at leje bil hos SIXT i Timrå skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Timrå.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Timrå?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Timrå. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 27 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
FAQs om lejemål i Timrå
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Timrå?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Timrå?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Timrå?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Timrå

Vis mere