Billeje
Timrå
Oversæt
Sverige // Timrå
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Timrå: Sixt biludlejning online booking

Lad medarbejderteamet ved Sixt Biludlejning i Timrå tage hånd om dig på rejsen rundt i Sverige. Den lille by Timrå ligger på den svenske østkyst og omkranses her af en vidunderlig natursetting. Opdag den naturskønne region eller tag videre ned til den større by Sundsvall, hvis du vil skrue op for tempoet på turen. Billeje i Timrå er et indlysende valg, hvis du søger en ekstra komfort, fleksibilitet og favorable priser under opholdet. Sixt tilbyder førsteklasses udlejningsbiler for enhver smag og pengepung, og vores medarbejdere hjælper dig hellere end gerne med at udpege den helt rigtige udlejningsbil til dine behov. Hos Sixt er det dine ønsker og behov, der er omdrejningspunktet.

 
 • Sundsvall Midlanda Lufthavn

  Sixt Billeje
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Timrå

Timrå ligger i Västernorrlands län og huser bl.a. flere skønne strande, ligesom du er tæt på øen Alnön. Hop ind i Sixtbilen og kør mod vest, nærmere betegnet til søen Hamstasjön, der giver gode muligheder for en dukkert, men det er bestemt også værd at pakke en picnickurv og sætte sig ved den smukke østkyst og blot nyde udsigten over havet. Fra Sixt Biludlejning i Timrå har du heller ikke langt til Lögdö Bruk, hvor du kan gå en tur, ligesom du naturligvis også kan udnytte din udlejningsbil til at begive dig de ca. 15 km sydpå til Sundsvall. I länets største by kan du f.eks. besøge det interessante frilandsmuseum og naturreservat Norra Berget, der lover en fantastisk udsigt ned over byen, hvis du da ikke kører til parken Bureplatsen eller tagerturen til Himlabadet, for at bade og måske tilmed nyder en spabehandling. En Sixtbil i Timrå bliver lynhurtigt lidt af en gevinst!

Vi har en udlejningsbil til Sverigerejsen

Smarte stationcars, økonomibiler samt rummelige 4x4'er og minibusser er blot få valgmuligheder i varesortimentet hos Sixt Biludlejning Timrå. Det skulle derfor være en mulighed at finde en udlejningsbil, der svarer til dine behov. Vi kunne ikke drømme om at sende dig ud på de svenske landeveje i en udtjent bil med flere år på bagen. Hos Sixt handler det udelukkende om kvalitet, hvorfor vores udlejningsbiler hentes fra førende producenter og udskiftes ganske ofte. Billeje i Timrå giver dig desuden mulighed for at tilføje praktisk tilbehør. Bestil f.eks. en komfortabel autostol til babyen, få yderligere et navn registreret på din lejekontrakt eller få stor glæde af GPS'en, der med kyndig hånd guider dig i den rigtige retning. Vi ses ganske snart hos Sixt Biludlejning i Timrå!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice