Billeje i Sundsvall

 

Mest populære i Sundsvall

* Priserne er udregnet den 24.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Sundsvall Hovedbanegård der starter den 31.05.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Sundsvall

Sixt Biludlejning i Sundsvall

Sixt Biludlejning i Sundsvall

En af de bedste måder at opleve Sverige på er ved at leje en bil og tage ud i det smukke landskab. Med billeje i Sundsvall kan du f.eks. køre i områder, der ligger ud mod elvens løb samt Den Botniske Bugt. Sundsvall er en ideel destination, hvis du elsker friluftslivet, men også gerne vil gå på opdagelse i charmerende museer for dernæst at tage videre på enten spaophold eller vandreture i de smukke naturreservater. Lej en bil i dag via Sixt Biludlejning i Sundsvall.Sundsvall hører hjemme i Norrland og ligger i det centrale Sverige, godt 400 km fra Stockholm. Der er tale om en driftig studieby med et blomstrende butiksliv og større museer som Sundsvall Museum, der ligger i en nyrestaureret lagerbygning. Du kan også nyde udsigten over byen og ikke mindst vandet fra højdedraget Norra Berget. En anden stor naturoplevelse kan du få ved at køre ud mod områder som Svaneängsåsen, ligesom området har flere attraktive skipister. Sundsvall har også eget Casino og flere muligheder for spaophold, men du kan også nyde en anden form for rekreation. Sæt dig ud i din Sixt bil og kør langs kystlinjen ved Den Botniske Bugt. Mod nord kan du f.eks. køre mod Umeå, mens en by som Gävle venter mod syd, hvis du da ikke vælger at passere de 400 km, der er til Stockholm. Med biludlejning i Sundsvall får du en unik chance for at stifte bekendtskab med nogle af Sveriges smukkeste og mest uforglemmelige egne.
Sixt, et kvalitetsmærke

Sixt, et kvalitetsmærke

Hos Sixt har vi flere forskellige udlejningstilbud inden for billeje i Sundsvall. Find derfor den station, der passer bedst ind i dine rejseplaner, og afhent bilen, når du er ankommet til Sundsvall, så du enten kan effektivisere dit forretningsophold eller tage hele familien med på bilferie. Sixt Biludlejning er et kvalitetsmærke inden for branchen. Vi blev etableret tilbage i1912, og i dag har de tyske rødder rodfæstet sig overalt på kloden. De mange globale stationer har været med til at gøre Sixt til et af verdens største biludlejningsselskaber. Vi udlejer kun kvalitetsbiler, der primært har kørt under 25.000 km og er under 1 år gamle. Kategorierne, du kan vælge imellem, er typisk økonomibiler, stationcars, varevogne, cabrioleter, sportsvogne og 4x4. Husk, at du altid bestiller ud fra kategorier og ej ønsket om specifikke modeller. Din udlejningsbil kan bestilles over nettet eller ved at ringe til vores kontor.
Show more

Godt at vide når du lejer i Sundsvall

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Sundsvall?
For at leje bil hos SIXT i Sundsvall skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sundsvall.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Sundsvall?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Sundsvall. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 245 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,9)

FAQs om lejemål i Sundsvall

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Sundsvall?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Sundsvall?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sundsvall?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Sundsvall

Vis mere