Billeje
Sundsvall
Oversæt
Sverige // Sundsvall
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sundsvall: Sixt biludlejning online booking

En af de bedste måder at opleve Sverige på er ved at leje en bil og tage ud i det smukke landskab. Med billeje i Sundsvall kan du f.eks. køre i områder, der ligger ud mod elvens løb samt Den Botniske Bugt. Sundsvall er en ideel destination, hvis du elsker friluftslivet, men også gerne vil gå på opdagelse i charmerende museer for dernæst at tage videre på enten spaophold eller vandreture i de smukke naturreservater. Lej en bil i dag via Sixt Biludlejning i Sundsvall.

 
 • Sundsvall Midlanda Lufthavn

  Sixt Billeje
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Sundsvall Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Norra Järnvägsgatan 1
  852 31 Sundsvall

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sundsvall

Sundsvall hører hjemme i Norrland og ligger i det centrale Sverige, godt 400 km fra Stockholm. Der er tale om en driftig studieby med et blomstrende butiksliv og større museer som Sundsvall Museum, der ligger i en nyrestaureret lagerbygning. Du kan også nyde udsigten over byen og ikke mindst vandet fra højdedraget Norra Berget. En anden stor naturoplevelse kan du få ved at køre ud mod områder som Svaneängsåsen, ligesom området har flere attraktive skipister. Sundsvall har også eget Casino og flere muligheder for spaophold, men du kan også nyde en anden form for rekreation. Sæt dig ud i din Sixt bil og kør langs kystlinjen ved Den Botniske Bugt. Mod nord kan du f.eks. køre mod Umeå, mens en by som Gävle venter mod syd, hvis du da ikke vælger at passere de 400 km, der er til Stockholm. Med biludlejning i Sundsvall får du en unik chance for at stifte bekendtskab med nogle af Sveriges smukkeste og mest uforglemmelige egne.

Sixt, et kvalitetsmærke

Hos Sixt har vi flere forskellige udlejningstilbud inden for billeje i Sundsvall. Find derfor den station, der passer bedst ind i dine rejseplaner, og afhent bilen, når du er ankommet til Sundsvall, så du enten kan effektivisere dit forretningsophold eller tage hele familien med på bilferie. Sixt Biludlejning er et kvalitetsmærke inden for branchen. Vi blev etableret tilbage i 1912, og i dag har de tyske rødder rodfæstet sig overalt på kloden. De mange globale stationer har været med til at gøre Sixt til et af verdens største biludlejningsselskaber. Vi udlejer kun kvalitetsbiler, der primært har kørt under 25.000 km og er under 1 år gamle. Kategorierne, du kan vælge imellem, er typisk økonomibiler, stationcars, varevogne, cabrioleter, sportsvogne og 4x4. Husk, at du altid bestiller ud fra kategorier og ej ønsket om specifikke modeller. Din udlejningsbil kan bestilles over nettet eller ved at ringe til vores kontor.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice