Billeje i Strängnäs

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Strängnäs

Sixt Biludlejning i Strängnäs

Sixt Biludlejning i Strängnäs

Lej bilen ved Sixt Biludlejning i Strängnäs, og så er du ellers mere end klar til at opdage det skønne naboland Sverige mod nord. Den lille by Strängnäs ligger i regionen Södermanland og ved søen Mälaren. Med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt når du ubesværet rundt i byen og kan f.eks. tage på opdagelse i de smukke naturskønne omgivelser. Med billeje i Strängnäs starter du desuden ud mellem de større byer Södertälje og Eskilstuna, og du har heller ikke langt til hovedstaden Stockholm, hvilket giver gode muligheder for spændende roadtrips, der står i citylivets tegn! Hos Sixt i Strängnäs er du sikret høj kvalitet og lidt ekstra komfort på din bilrejse. Sixtkoncernen har manifesteret sig som en vigtig spiller på udlejningsmarkedet, og tilliden har vi vundet via en erfaring, der er indhentet over en periode på mere end 100 år i branchen! Når du lejer en af de kvalitative udlejningsbiler i vores varekatalog, bliver vejen rundt i det sydøstlige Sverige lige pludselig en del nemmere og ubesværet. I den lille, men yderst charmerende by kan du f.eks. tage til den imponerende Strängnäs domkirke, der stod færdigbygget i 1291, og som giver dig en smuk udsigt over vandet, ligesom du kan sætte dig bag rattet og tage køreturen til museet Arsenalen, der fortæller den svenske kampvogns historie og er hjemsted for fantastiske militære køretøjer. Derudover er det skønt at gå en tur i den gamle bydel i Strängnäs for at betragte arkitekturen, mens du ved vandet finder en række hyggelige caféer, der kan være det stop, du har brug for til at fylde energidepoterne. Fra Sixt Biludlejning i Strängnäs har du heller ikke mere end ca. 60 km til hovedstaden Stockholm, hvor du bl.a. kan se kongen og dronningens officielle residens eller nyde butikkerne og restaurantstemningen i middelalderlige Gamla Stan.
Hvorfor lade dig begrænse af offentlige transportmidler?

Hvorfor lade dig begrænse af offentlige transportmidler?

Vi kender alle følelsen af at stå og spejde efter et tog eller en bus, der enten er forsinket eller slet ikke kommer. Offentlige transportmidler kan være et irritationsmoment, der sætter en begrænsning på oplevelserne. Det kan du komme til livs ved at vælge en udlejningsbil via vores billeje i Strängnäs. Uanset om du leder efter en moderne økonomibil, der passer til det stramme budget, en smart sportsvogn med lidt ekstraunderholdningsværdi eller en rummelig varevogn til varerne fra messen, finder du det rette køretøj hos Sixt Biludlejning i Strängnäs.
Show more
Godt at vide når du lejer i Strängnäs
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Strängnäs.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Strängnäs?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Strängnäs. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Strängnäs?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
FAQs om lejemål i Strängnäs
Kan jeg booke et langtidslejemål i Strängnäs?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Strängnäs?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Strängnäs

Vis mere