Billeje
Strängnäs
Oversæt
Sverige // Strängnäs
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Strängnäs: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen ved Sixt Biludlejning i Strängnäs, og så er du ellers mere end klar til at opdage det skønne naboland Sverige mod nord. Den lille by Strängnäs ligger i regionen Södermanland og ved søen Mälaren. Med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt når du ubesværet rundt i byen og kan f.eks. tage på opdagelse i de smukke naturskønne omgivelser. Med billeje i Strängnäs starter du desuden ud mellem de større byer Södertälje og Eskilstuna, og du har heller ikke langt til hovedstaden Stockholm, hvilket giver gode muligheder for spændende roadtrips, der står i citylivets tegn! Hos Sixt i Strängnäs er du sikret høj kvalitet og lidt ekstra komfort på din bilrejse. Sixtkoncernen har manifesteret sig som en vigtig spiller på udlejningsmarkedet, og tilliden har vi vundet via en erfaring, der er indhentet over en periode på mere end 100 år i branchen!

 
 • Strängnäs Banegård
  Strängnäs Tågstation
  64532 Strängnäs

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30
  Book ved denne station

 • Strängnäs Banegård

  Sixt Billeje
  Strängnäs Tågstation
  64532 Strängnäs

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Strängnäs

Når du lejer en af de kvalitative udlejningsbiler i vores varekatalog, bliver vejen rundt i det sydøstlige Sverige lige pludselig en del nemmere og ubesværet. I den lille, men yderst charmerende by kan du f.eks. tage til den imponerende Strängnäs domkirke, der stod færdigbygget i 1291, og som giver dig en smuk udsigt over vandet, ligesom du kan sætte dig bag rattet og tage køreturen til museet Arsenalen, der fortæller den svenske kampvogns historie og er hjemsted for fantastiske militære køretøjer. Derudover er det skønt at gå en tur i den gamle bydel i Strängnäs for at betragte arkitekturen, mens du ved vandet finder en række hyggelige caféer, der kan være det stop, du har brug for til at fylde energidepoterne. Fra Sixt Biludlejning i Strängnäs har du heller ikke mere end ca. 60 km til hovedstaden Stockholm, hvor du bl.a. kan se kongen og dronningens officielle residens eller nyde butikkerne og restaurantstemningen i middelalderlige Gamla Stan.

Hvorfor lade dig begrænse af offentlige transportmidler?

Vi kender alle følelsen af at stå og spejde efter et tog eller en bus, der enten er forsinket eller slet ikke kommer. Offentlige transportmidler kan være et irritationsmoment, der sætter en begrænsning på oplevelserne. Det kan du komme til livs ved at vælge en udlejningsbil via vores billeje i Strängnäs. Uanset om du leder efter en moderne økonomibil, der passer til det stramme budget, en smart sportsvogn med lidt ekstraunderholdningsværdi eller en rummelig varevogn til varerne fra messen, finder du det rette køretøj hos Sixt Biludlejning i Strängnäs.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice