Billeje
Söderköping
Oversæt
Sverige // Söderköping
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Söderköping: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Söderköping, hvor du finder det ideelle køretøj til din kommende Sverigesrejse. Hos Sixt finder du et hav af forskellige udlejningsbiler, der kan dække ethvert behov, og som vil forgylde din ferie eller forretningsrejse i væsentlig grad. Charmerende Söderköping ligger i den sydøstlige del af landet og udforskes allerbedst i en udlejningsbil. Byen ligger tæt påden berømte Götakanal og en kort køretur fra den større by Norrköping. Billeje i Söderköping er ganske perfekt, hvis du drømmer om at se mere af regionen Östergötland. Få lidt mere ud af dit ophold i Sverige med en driftssikker udlejningsbil fra Sixt i Söderköping.

 
 • Söderköping/Walls bilplåt
  Albogaleden 2
  614 31 Söderköping

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Söderköping/Walls bilplåt

  Sixt Billeje
  Albogaleden 2
  614 31 Söderköping

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Söderköping

Hvis du er på udkig efter naturskønne omgivelser og en fredelig atmosfære, er billeje i Söderköping et oplagt bud. Den dejlige by ligger centralt ved den 190 km lange Götakanal, der blev bygget i begyndelsen af det 19. århundrede. Parkér bilen og nyd en is ved den fantastiske isbar Smultronstället eller kør på opdagelse langs kanalen mod øst for at tage videre ud til den smukke østkyst. Det er også værd at besøge en af Söderköpings små, hyggelige kirker, såsom den smukke, hvide Drothem eller den betagende St Laurentii, der desuden huser et lille museum. Fra Sixt Biludlejning i Söderköping har du heller ikke langt til den lidt større by Norrköping. Her kan du f.eks. besøge det smukke slot Lövstad med den hyggelige tilhørende café eller tage en tur til det historisk interessante Norrköpings stadsmuseum, der desuden er beliggende i et yderst charmerende, historisk industrimiljø.

Oplev Söderköping med ekstra komfort og frihed

Forkæl dig selv på rejsen i det sydlige Sverige med en udlejningsbil fra Sixt. Hos Sixt udlejer vi alt fra moderne stationcars og økonomibiler til luksus sportsvogne og rummelige 4x4'er, så alle rejsende kan finde et køretøj, der matcher krav og forventninger. Med billeje i Söderköping via Sixt bliver du udrustet med en komfortabel Sixtbil af nyere dato, og det er helt op til dig, om du ønsker udlejningsbilen for en dag eller en længere periode. Alle Sixtbiler og ekstraudstyr kan lejes til en attraktiv pris hos Sixt Biludlejning i Söderköping, så hvis du leder efter en praktisk kombination af lejet bil og ekstraudstyr, så kig endelig forbi vores katalog. Vores store force er utvivlsomt vores mere end 100 år i branchen, hvor vi har manifesteret os som en både professionel og dybt pålidelig aktør på markedet for udlejningsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice