Billeje i Skövde

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Skövde

Sixt Biludlejning i Skövde

Sixt Biludlejning i Skövde

Glem alt om busser og toge under opholdet i Sydsverige, når du lejer en bil via Sixt Biludlejning i Skövde. Den naturskønne by er beliggende mellem de store søer Vänern og Vättern i midten af Sydsverige, og dem skal du naturligvis nå at se, hvorfor udlejningsbilen kommer til sin ret. Du kan såmænd også tage på opdagelse i nærliggende storbyer såsom Göteborg, Borås og Örebro. Når du bestemmer dig for vores billeje i Skövde, vælger du en ekstra komfort og fuld frihed på din rejse. Planlæg din rejserute og de mange sjove eventyr eller tag dagen, som den nu kommer. Sixts biler kan alle reserveres over nettet eller telefonen, ligesom vi naturligvis også tager mod bestillinger på selve destinationen.Du finder Skövde i Västergötland, og byen byder på betagende natur, smukke, historiske bygninger og sjove oplevelser for store og små. Med din udlejningsbil bliver det særligt nemt at udforske søerne Vänern og Vättern, og du kan f.eks. tilbringe en dag ved den dejlige badestrand Gardesanna ved Vänern. Vidunderlige naturoplevelser finder du desuden i det dejlige naturområde Blängsmossen vest for Skövde, hvor du bl.a. kan vandre forår til efterår og stå på ski om vinteren. Udnyt også gerne køretøjet fra Sixt Biludlejning i Skövde til at besøge det historiske museum Ryttmästarbostället, hvor du kan lære om en byhistorie, der strækker sig helt tilbage til Vasatiden, ligesom du kan tilbringe tid i storbyen Gøteborg, hvor du kan opleve den smukke skærgård eller tage videre til forlystelsesparken Liseberg.
Prisvenlige kvalitetsbiler til eventyrene i smukke Sverige

Prisvenlige kvalitetsbiler til eventyrene i smukke Sverige

Sixt billeje i Skövde vil lette din rejse og gøre den noget mere afslappet og komfortabel. Hos Sixt er præmissen konkurrencedygtige priser på førsteklasses udlejningsbiler og tilbehør. Priserne kan du finde her på hjemmesiden eller ved at tale med Sixts medarbejderteam over telefonen. Der pålægges ingen hemmelige gebyrer i forbindelse med din billeje i Skövde. Hvis du desuden forhåndsbestiller inden ankomsten til filialen Sixt Biludlejning i Skövde, vil du spare tid, da lejekontrakt og køretøj vil være klar til dig på dit valgte kontor. Vælg f.eks. en bilkategori såsom stationcaren, en kompakt økonomibil eller måske en robust 4x4'er, hvis offroad er lige dig. Kontakt Sixt med det samme, og så guider vi dig gennem processen med en professionel tilgang. Vi har været i branchen i adskillige år, så vores servicegen er veludviklet og velpudset. Test det selv, når turen går til Skövde i Sverige.
Show more
Godt at vide når du lejer i Skövde
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Skövde.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Skövde?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Skövde. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Skövde?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Skövde
Kan jeg booke et langtidslejemål i Skövde?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Skövde?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Skövde

Vis mere