Billeje i Ronneby

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Ronneby

Sixt Biludlejning i Rönneby

Sixt Biludlejning i Rönneby

Lad rejsen tage udgangspunkt i mødet med Sixt Biludlejning i Rönneby, hvor du finder et fremragende udvalg af Kvalitetsbiler, til fordelagtige priser. Måske har du aldrig overvejet at leje en bil til turen gennem Sydsverige, men i virkeligheden giver en udlejningsbil dig en stor portion frihed, når du vil tage på opdagelse blandt Rönnebys attraktioner på egen hånd. Du har aldrig langt til hverken skov eller strand, og den charmerende gamle by indbyder til hyggelige køreture både for de historieinteresserede og for dem, der bare gerne vil slappe af. Tag kontakt til os i dag, og så sørger vi for, at du kommer nemt omkring, både i Rönneby og resten af Blekinge.Billeje i Rönneby bringer dig rundt i Sveriges Have, som er byens kælenavn. Den lokale park, Brunnsparken, er nemlig noget helt for sig. I 2005 blev den kåret som Sveriges smukkeste park, og året efter var den at finde på fjerdepladsen over Europas smukkeste parker. Her kan du nyde et hvil blandt søer og springvand, og hvis du bagefter trænger til at sætte tempoet lidt i vejret, er det bare at sætte sig ind i Sixt bilen og sætte kursen ned mod stranden hvor du kan bade eller udforske nogle af de mange små øer, der ligger ud for kysten. Har du lyst til at se mere af Blekinge, anbefaler vi selvfølgelig en udflugt til charmerende Karlskrona, der ligger kun 20 kilometer væk. Uanset om du vil slappe af i byens berømte park, nyde de gode badestrande eller bruge byen som et udgangspunkt for dagsudflugter i resten af Blekinge, bliver du helt sikkert glad for billeje i Rönneby! Gør derfor gerne Sixt Biludlejning i Rönneby til dit første stop, så vi kan sætte startskuddet for din bilrejse!
Det rigtige valg til den alsidige ferie

Det rigtige valg til den alsidige ferie

Har du planlagt din ferie ned til mindste detalje, eller planlægger du at lade dig inspirere og holde dine muligheder åbne? Uanset hvad, så er en udlejningsbil det rigtige valg til en rejse med maksimal frihed. På vores kontor i Rönneby finder du et alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til gode priser, og har du spørgsmål undervejs, eller har du brug for særligt ekstraudstyr, er vi selvfølgelig lydhøre over for dine ønsker. Hos os kan du bl.a. leje almindelige personbiler og stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter med diverse ekstraudstyr! Samtlige modeller holder den absolut bedste kvalitet, så følg trygt din mavefornemmelse!
Show more
Godt at vide når du lejer i Ronneby
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ronneby?
For at leje bil hos SIXT i Ronneby skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ronneby.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Ronneby?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Ronneby. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 12 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

FAQs om lejemål i Ronneby

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Ronneby?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Ronneby?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ronneby?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Ronneby

Vis mere