Billeje
Ronneby
Oversæt
Sverige // Ronneby
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ronneby: Sixt biludlejning online booking

Lad rejsen tage udgangspunkt i mødet med Sixt Biludlejning i Rönneby, hvor du finder et fremragende udvalg af Kvalitetsbiler, til fordelagtige priser. Måske har du aldrig overvejet at leje en bil til turen gennem Sydsverige, men i virkeligheden giver en udlejningsbil dig en stor portion frihed, når du vil tage på opdagelse blandt Rönnebys attraktioner på egen hånd. Du har aldrig langt til hverken skov eller strand, og den charmerende gamle by indbyder til hyggelige køreture både for de historieinteresserede og for dem, der bare gerne vil slappe af. Tag kontakt til os i dag, og så sørger vi for, at du kommer nemt omkring, både i Rönneby og resten af Blekinge.

 
 • Ronneby Airport

  Sixt Billeje
  Bredåkravägen 26
  37292 Ronneby

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Rönneby

Billeje i Rönneby bringer dig rundt i Sveriges Have, som er byens kælenavn. Den lokale park, Brunnsparken, er nemlig noget helt for sig. I 2005 blev den kåret som Sveriges smukkeste park, og året efter var den at finde på fjerdepladsen over Europas smukkeste parker. Her kan du nyde et hvil blandt søer og springvand, og hvis du bagefter trænger til at sætte tempoet lidt i vejret, er det bare at sætte sig ind i Sixt bilen og sætte kursen ned mod stranden hvor du kan bade eller udforske nogle af de mange små øer, der ligger ud for kysten. Har du lyst til at se mere af Blekinge, anbefaler vi selvfølgelig en udflugt til charmerende Karlskrona, der ligger kun 20 kilometer væk. Uanset om du vil slappe af i byens berømte park, nyde de gode badestrande eller bruge byen som et udgangspunkt for dagsudflugter i resten af Blekinge, bliver du helt sikkert glad for billeje i Rönneby! Gør derfor gerne Sixt Biludlejning i Rönneby til dit første stop, så vi kan sætte startskuddet for din bilrejse!

Det rigtige valg til den alsidige ferie

Har du planlagt din ferie ned til mindste detalje, eller planlægger du at lade dig inspirere og holde dine muligheder åbne? Uanset hvad, så er en udlejningsbil det rigtige valg til en rejse med maksimal frihed. På vores kontor i Rönneby finder du et alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til gode priser, og har du spørgsmål undervejs, eller har du brug for særligt ekstraudstyr, er vi selvfølgelig lydhøre over for dine ønsker. Hos os kan du bl.a. leje almindelige personbiler og stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter med diverse ekstraudstyr! Samtlige modeller holder den absolut bedste kvalitet, så følg trygt din mavefornemmelse!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice