Billeje
Oxelösund
Oversæt
Sverige // Oxelösund
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Oxelösund: Sixt biludlejning online booking

Sæt gang i bileventyret ved Sixt Biludlejning i Oxelösund, hvis du vil have frie tøjler til at opleve Sverige. Byen Oxelösund er beliggende i den sydøstlige del af det smukke land og i regionen Södermanlands län. Den skønne by er bl.a. hjemsted for en række dejlige strandområder, som kan nydes året rundt. Når du lejer en Sixtbil i Oxelösund, bliver det nemt at tage videre rundt i området og besøge flere seværdigheder på én tur. Du slipper for at skulle vente på forsinkede busser og kan tage dagen i et tempo, der passer dig og dit rejseselskab. Kontakt Sixtteamet, hvis du er interesseret i billeje i Oxelösund.

 
 • Oxelösund

  Sixt Billeje
  Torggatan 4
  613 30 Oxelösund

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Oxelösund

Med en Sixtbil på rejsen langs Sveriges østkyst bliver din frihed ekstra stor. Tag på opdagelse i den herlige natur eller sæt kurs mod større byer, der byder ind med spændende kulturelle oplevelser og historiske attraktioner. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Oxelösund er det oplagt at styre Sixtbilen østpå mod kystartillerianlægget Femörefortet, der er sprængt ind i et bjerg, og som i dag huser et interessant museum om den kolde krig. Det er også anbefalelsesværdigt at parkere udlejningsbilen for at gå en tur i den hyggelige, gamle bydel i Oxelösund, der har et velbevaret miljø fra 1920%u2019erne, ligesom du kan tage på en bådtur i den idylliske skærgård, der giver adgang til små, charmerende øer og strande. Med din prisvenlige Sixtbil kommer rejsen til at foregå efter dit hoved, mens du udforsker Oxelösund og omegn.

Kvalitetsbilen til din Sverigerejse venter på dig i Oxelösund

Hvis du har bestemt dig for at vælge Sixt billeje i Oxelösund, behøver du blot at løfte telefonrøret og ringe til vores medarbejderteam, men kan også booke her på hjemmesiden. Gennemse hele sortimentet i Oxelösund og foretag dit valg af bilkategori udfra vores ekstra moderne og prisvenlige økonomibiler, stationcars, 4x4'er og luksus sportsvogne. Få mere ud af din bilrejse i det sydøstlige Sverige med Sixt ved din side. Vi har opereret på biludlejningsmarkedet siden 1912, hvor vi har budt ind med kvalitetsbiler til favorable priser, så alle har haft en chance for at lade bilen være en del af rejsen. Vi er repræsenteret i mere end 100 lande og må således betragtes som en ambitiøs aktør, der kommer med en stor portion pålidelighed. Er du interesseret i at leje en bil her hos os, så kontakt os meget gerne for nærmere info.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice