Billeje i Oskarshamn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Oskarshamn

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Oskarshamn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Oskarshamn

Sixt Biludlejning i Oskarshamn

Sixt Biludlejning i Oskarshamn

Velkommen til vores filial Sixt Biludlejning i Oskarshamn, hvor vi på professionel vis og med et skarpt øje for de konkurrencedygtige priser giver dig adgang til en topmoderne udlejningsbil, eventuelt med praktisk tilbehør efter eget ønske. Kystbyen Oskarshamn ligger i Småland i den sydøstlige del af Sverige, og området byder på fantastisk natur og en række herlige seværdigheder. Hvis du forhåndsbestiller udlejningsbilen, vil den stå klar, når du ankommer til Oskarshamn. Når du først står med bilnøglerne i hånden, er det helt op til dig at afgøre, hvor bilen skal på tur. Med billeje i Oskarshamn bliver du herre over din egen rejse, hvorfor du kan køre direkte til den ønskede destination. At leje en førsteklasses bil ved en Sixtafdeling i Oskarshamn er en fremragende løsning for dig, der har mod på at udforske ikke blot Oskarshamn, men også oplandet. I det centrale Oskarshamn venter der charmerende kvarterer og hyggelige brostensbelagte gader, ligesom byen også er færgehavn for både til Visby på Gotland. I den sydlige del af byen finder du den dejlige dyrepark med flere søer, og fra havneområdet eller Badholmen får du en enestående udsigt over havet. Kør også gerne fra Sixt Biludlejning i Oskarshamn op til kulturcentret Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby, så du kan lære mere om den kendte forfatters liv, eller tag sydpå til det smukke Kalmar, hvor du bl.a. kan opleve Kalmar slot eller begive dig over til Öland.
Lej en premium Sixtbil og forgyld din rejse

Lej en premium Sixtbil og forgyld din rejse

Uanset hvad formålet er med din rejse, har vi hos Sixt Biludlejning i Oskarshamn den helt rigtige udlejningsbil til dig og dit rejseselskab. Vi kan tilbyde alt fra moderne økonomibiler og komfortable stationcars til eksklusive sportsvogne og rummelige 4x4:er og varevogne, så valgmulighederne er med andre ord yderst velassorterede i Oskarshamn. Vores virksomhed er i dag repræsenteret i mere end 100 lande, hvilket vidner om den store succes, vi har oplevet siden opstartsåret 1912. Vi har desuden perfektioneret vores tilbud ned til mindste detalje, så du kan føle dig i helt trygge hænder her hos Sixt. Hos os kan du altid forvente dig en personlig kundeservice samt prisvenlige udlejningsbiler af en ekstra høj kvalitet. Med billeje i Oskarshamn får du en skræddersyet løsning, der passer til netop dine præferencer. Husk, at muligheden for at tilvælge ekstratilbehør til udlejningsbilen altid er et tilbud og aldrig et krav hos os. Velkommen til Sixt Biludlejning Oskarshamn.
Show more
Godt at vide når du lejer i Oskarshamn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Oskarshamn?
For at leje bil hos SIXT i Oskarshamn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Oskarshamn.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Oskarshamn?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Oskarshamn. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 55 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Køretøjet
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
FAQs om lejemål i Oskarshamn
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Oskarshamn?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Oskarshamn?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Oskarshamn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Oskarshamn

Vis mere