Billeje
Oskarshamn
Oversæt
Sverige // Oskarshamn
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Oskarshamn: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til vores filial Sixt Biludlejning i Oskarshamn, hvor vi på professionel vis og med et skarpt øje for de konkurrencedygtige priser giver dig adgang til en topmoderne udlejningsbil, eventuelt med praktisk tilbehør efter eget ønske. Kystbyen Oskarshamn ligger i Småland i den sydøstlige del af Sverige, og området byder på fantastisk natur og en række herlige seværdigheder. Hvis du forhåndsbestiller udlejningsbilen, vil den stå klar, når du ankommer til Oskarshamn. Når du først står med bilnøglerne i hånden, er det helt op til dig at afgøre, hvor bilen skal på tur. Med billeje i Oskarshamn bliver du herre over din egen rejse, hvorfor du kan køre direkte til den ønskede destination.

 
 • Oskarshamn

  Sixt Billeje
  Jungnergatan 19b, 2nd floor
  572 32 Oskarshamn

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Oskarshamn

At leje en førsteklasses bil ved en Sixtafdeling i Oskarshamn er en fremragende løsning for dig, der har mod på at udforske ikke blot Oskarshamn, men også oplandet. I det centrale Oskarshamn venter der charmerende kvarterer og hyggelige brostensbelagte gader, ligesom byen også er færgehavn for både til Visby på Gotland. I den sydlige del af byen finder du den dejlige dyrepark med flere søer, og fra havneområdet eller Badholmen får du en enestående udsigt over havet. Kør også gerne fra Sixt Biludlejning i Oskarshamn op til kulturcentret Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby, så du kan lære mere om den kendte forfatters liv, eller tag sydpå til det smukke Kalmar, hvor du bl.a. kan opleve Kalmar slot eller begive dig over til Öland.

Lej en premium Sixtbil og forgyld din rejse

Uanset hvad formålet er med din rejse, har vi hos Sixt Biludlejning i Oskarshamn den helt rigtige udlejningsbil til dig og dit rejseselskab. Vi kan tilbyde alt fra moderne økonomibiler og komfortable stationcars til eksklusive sportsvogne og rummelige 4x4:er og varevogne, så valgmulighederne er med andre ord yderst velassorterede i Oskarshamn. Vores virksomhed er i dag repræsenteret i mere end 100 lande, hvilket vidner om den store succes, vi har oplevet siden opstartsåret 1912. Vi har desuden perfektioneret vores tilbud ned til mindste detalje, så du kan føle dig i helt trygge hænder her hos Sixt. Hos os kan du altid forvente dig en personlig kundeservice samt prisvenlige udlejningsbiler af en ekstra høj kvalitet. Med billeje i Oskarshamn får du en skræddersyet løsning, der passer til netop dine præferencer. Husk, at muligheden for at tilvælge ekstratilbehør til udlejningsbilen altid er et tilbud og aldrig et krav hos os. Velkommen til Sixt Biludlejning Oskarshamn.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice