Billeje i Östersund

 

Vores services ved Östersund

Sixt Biludlejning i Östersund

Sixt Biludlejning i Östersund

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Östersund i Jämtland, hvor der venter dig en herlig blanding af smuk natur, spændende historie og autentisk atmosfære. På vores kontorer i området er vores dygtige personale som altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til din rejse. Uanset om du vil ud i skovene omkring den smukke sø Storsjön, eller du vil udforske byen, bliver du helt sikkert glad for en udlejningsbil fra Sixt. Når du selv står for transporten, kan du nemlig se frem til et ophold med en høj grad af fleksibilitet, og du kan nemt bruge tiden på at opleve en masse i stedet for at bruge den på at aflure billetsystemer og køreplaner. Billeje i Östersund via Sixt kan både forhåndsbookes, men også bestilles under opholdet.Östersund ligger i naturskønne omgivelser, men man må ikke glemme, at der også er meget at udforske i selve byen. Er du til caféhygge, er du kommet til det helt rigtige sted, for Östersund er nemlig en af de svenske byer, der har flest cafeer per indbygger, så leder du efter et godt sted at tage en pause i dagens sightseeingprogram, skal du nok finde det lige her. Derudover har du også gode muligheder for at dykke ned i egnenes kultur og fortid på byens Jamtilmuseum, som både fokuserer på kunst og historie. Har du lyst til at komme tæt på naturen på en lidt anden måde, kan du med fordel tage Sixtbilen over broen til Frösön, hvor du finder Frösö Zoo, som er den nordligste zoologiske have med eksotiske dyr. En lidt mere fredelig form for natur finder du i området omkring Storsjön, hvor der er masser af muligheder for at bade, vandre i skoven eller bare slappe af i vandkanten med en picnickurv og en god bog. Billeje i Östersund kan kort sagt bringe dig vidt omkring.
En introduktion til vores udlejningskategorier

En introduktion til vores udlejningskategorier

Billeje i Östersund tager hos Sixt altid udgangspunkt i vores specifikke kategorier, såsom cabrioleter, sportsvogne, 4x4 og stationcars. Du lejer således ikke bilen ud fra et ønske om at ville køre rundt i f.eks. en Mercedes Benz eller BMW. Det specifikke bilmærke finder vi først, når du melder din ankomst på destinationen. Vi henter dog konsekvent bilen ud fra den kategori, du har anmodet om. Biludlejning i Östersund kan også omfatte vores mange tilvalg, eksempelvis af ekstraudstyr og services.
Show more

Godt at vide når du lejer i Östersund

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Östersund?
For at leje bil hos SIXT i Östersund skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Östersund.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Östersund?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Östersund. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 430 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)

FAQs om lejemål i Östersund

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Östersund?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Östersund?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Östersund?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Östersund

Vis mere