Billeje i Örebro

 

Mest populære i Örebro

* Priserne er udregnet den 26.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Örebro/Werksta der starter den 02.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Örebro

Sixt Biludlejning i Ørebro

Sixt Biludlejning i Ørebro

Lej en bil i Ørebro og lad dig forføre af slotte, gigantiske forlystelsesparker og de smukkeste naturscenarier. Ørebro er Sveriges charmerende feriedestination i hjertet af landet, hvor du i udlejningsbilen nemt kan tage et par dagsudflugter til byer som Stockholm, Norrköping og Karlstad. Du kan kort sagt komme på en skøn rundrejse i vores dejlige naboland, og med Sixt Biludlejning i Ørebro og omegn vælger du selv den station, hvor du vil afhente bilen. Du får tilmed en udlejningsbil, der holder en meget høj klasse og kan udstyres med det ønskede ekstraudstyr. Kontakt os derfor meget gerne i dag og få styr på reservationen.Ørebro ligger i det centrale Sverige, og det er nemt at nå frem til byen, der har egen lufthavn. Du kan bl.a. vælge at leje din Sixt bil, så snart du ankommer med flyet, så du er klar til at stævne ud i det svenske ferieland eller mod de kommende forretningsaftaler. Billeje i Ørebro er en effektiv løsning, når du gerne vil kunne bestemme dit eget tempo på turen. Med destinationen Ørebro lander du i en driftig by, der gennem de seneste år har fået noget af en opblomstring. Det er bl.a. i Ørebro, at du finder en af Sveriges allersmukkeste parker, nemlig Örebro Stadspark. Efter en slentretur kan du passende køre videre mod seværdigheder som Måltidens Hus, der er seværdigheden for de madinteresserede, eller Gustavsvik, der byder dig indenfor i et af Nordeuropas største vandland. Du skal naturligvis også nå forbi søen Hjälmaren samt Ørebro slot, der ligger på stedet, hvor byens gamle fæstning engang lå. Med biludlejning i Ørebro får du ganske enkelt en komplet pakke, hvad enten du er til børnevenlige forlystelser, smukke parker eller historiske seværdigheder.
Lej din bil hos Sixt

Lej din bil hos Sixt

Er du ude efter billeje i Ørebro, er det altid en god idé at søge mod Sixt. Vi er et af verdens største biludlejningsselskaber og har udlejningsbiler inden for en lang række kategorier. Det gælder bl.a. kategorier som cabrioleter, sportsvogne, økonomibiler, stationcars, 4x4 samt varevogne. Du bør her vide, at du forhåndsreserverer din udlejningsbil ud fra den ønskede kategori og ej bestemte modeller. Du vælger dog ganske frit, om du ønsker, at vi skal udstyre udlejningsbilen med ekstraudstyr. Det kunne f.eks. være en GPS eller autostol. Hos stationerne, der hører under Sixt Biludlejning i Ørebro, finder du også flere individuelle services, så tjek hjemmesiden eller ring til os.
Show more

Godt at vide når du lejer i Örebro

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Örebro?
For at leje bil hos SIXT i Örebro skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Örebro.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Örebro?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Örebro. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 291 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,8)
Service under og efter lejemålet
(4,8)

FAQs om lejemål i Örebro

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Örebro?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Örebro?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Örebro?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?