Billeje
Örebro
Oversæt
Sverige // Örebro
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Örebro: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Ørebro og lad dig forføre af slotte, gigantiske forlystelsesparker og de smukkeste naturscenarier. Ørebro er Sveriges charmerende feriedestination i hjertet af landet, hvor du i udlejningsbilen nemt kan tage et par dagsudflugter til byer som Stockholm, Norrköping og Karlstad. Du kan kort sagt komme på en skøn rundrejse i vores dejlige naboland, og med Sixt Biludlejning i Ørebro og omegn vælger du selv den station, hvor du vil afhente bilen. Du får tilmed en udlejningsbil, der holder en meget høj klasse og kan udstyres med det ønskede ekstraudstyr. Kontakt os derfor meget gerne i dag og få styr på reservationen.

 
 • Örebro Lufthavn

  Sixt Billeje
  Örebro Flygplats
  702 17 Örebro

  Ma.07:00 - 18:00
  Ti. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.12:30 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Örebro Hovedbaneg.(Meet&Greet)

  Sixt Billeje
  Olaigatan 1
  703 61 Örebro

  Ma. - Fr.06:30 - 18:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Örebro/Werksta

  Sixt Billeje
  Bettorpsgatan 24
  70369 Örebro

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ørebro

Ørebro ligger i det centrale Sverige, og det er nemt at nå frem til byen, der har egen lufthavn. Du kan bl.a. vælge at leje din Sixt bil, så snart du ankommer med flyet, så du er klar til at stævne ud i det svenske ferieland eller mod de kommende forretningsaftaler. Billeje i Ørebro er en effektiv løsning, når du gerne vil kunne bestemme dit eget tempo på turen. Med destinationen Ørebro lander du i en driftig by, der gennem de seneste år har fået noget af en opblomstring. Det er bl.a. i Ørebro, at du finder en af Sveriges allersmukkeste parker, nemlig Örebro Stadspark. Efter en slentretur kan du passende køre videre mod seværdigheder som Måltidens Hus, der er seværdigheden for de madinteresserede, eller Gustavsvik, der byder dig indenfor i et af Nordeuropas største vandland. Du skal naturligvis også nå forbi søen Hjälmaren samt Ørebro slot, der ligger på stedet, hvor byens gamle fæstning engang lå. Med biludlejning i Ørebro får du ganske enkelt en komplet pakke, hvad enten du er til børnevenlige forlystelser, smukke parker eller historiske seværdigheder.

Lej din bil hos Sixt

Er du ude efter billeje i Ørebro, er det altid en god idé at søge mod Sixt. Vi er et af verdens største biludlejningsselskaber og har udlejningsbiler inden for en lang række kategorier. Det gælder bl.a. kategorier som cabrioleter, sportsvogne, økonomibiler, stationcars, 4x4 samt varevogne. Du bør her vide, at du forhåndsreserverer din udlejningsbil ud fra den ønskede kategori og ej bestemte modeller. Du vælger dog ganske frit, om du ønsker, at vi skal udstyre udlejningsbilen med ekstraudstyr. Det kunne f.eks. være en GPS eller autostol. Hos stationerne, der hører under Sixt Biludlejning i Ørebro, finder du også flere individuelle services, så tjek hjemmesiden eller ring til os.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice