Billeje
Ödeshög
Oversæt
Sverige // Ödeshög
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ödeshög: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til charmerende Ödeshög på Vätterns østside. Den lille by er måske ikke på så mange rejsendes radar, men her har du faktisk et helt ideelt udgangspunkt for at kombinere byferie med den herlige svenske natur, som hvert år lokker tusindvis af gæster til området. Når du oven i købet vælger at leje en bil hos Sixt, får du en maksimal grad af fleksibilitet på turen, og du bliver ganske givet begejstret for den frihed, det giver, at du selv kan lægge dit program, uden at du skal tænke på billetter eller køreplaner. Har du lyst til at opleve denne egn i selskab med Sixt Biludlejning Ödeshög? Så book din billeje i Ödeshög allerede i dag!

 
 • Ödeshög
  Mjölbyvägen 17
  599 31 Ödeshög

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Ödeshög

  Sixt Billeje
  Mjölbyvägen 17
  599 31 Ödeshög

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ödeshög

Når du vælger Ödeshög, vælger du samtidig noget af det bedste, som Sverige har at tilbyde dig. Med Vättern som nærmeste nabo har du den storslåede natur helt tæt på, og der er rig mulighed for udendørsaktiviteter nærmest året rundt. Hvad med at tage Sixtbilen ud i skoven og finde et uforstyrret sted, hvor du kan arrangere en picnic? Eller måske vælger du et af de mange gode badesteder, hvor man kan få sig en dukkert. Muligheder er der nok af på egnen, hvorfor billeje i netop Ödeshög giver god mening. Hvis du savner lidt mere bystemning, er det bare at sætte sig bag rattet og tage turen 50 km mod nordøst, hvor Linköpings shoppingmuligheder, kulturelle tilbud og spændende restauranter venter på at blive udforsket. Og hvad så bagefter? Det er selvfølgelig helt op til dig, men hvad med det smukke skærgårdslandskab på østkysten eller Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby? Programmet er helt åbent, og med Sixt skal du nok nå det hele.

Et stort udvalg af biler til udlejning

Biludlejning i Ödeshög er både nemt og enkelt, når du vælger Sixt. På vores centralt beliggende kontor kan vores imødekommende medarbejderteam tilbyde et godt udvalg af personbiler og stationcars, og alle vores nysynede og moderne biler fås selvfølgelig til de velkendte Sixtpriser. Har du brug for ekstraudstyr som for eksempel en autostol eller GPS, kan vi selvfølgelig også klare dette, og så er du ellers klar til at gå i gang med at udforske Sverige på dine betingelser. Vi hjælper naturligvis gerne med både tips og råd, hvis du søger lidt inspiration fra et af verdens største biludlejningsfirmaer, så skriv eller ring direkte til vores kontor.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice