Billeje
Mjölby
Oversæt
Sverige // Mjölby
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mjölby: Sixt biludlejning online booking

Hvis din næste rejse tager dig til nabolandet Sverige, kan bilen fra Sixt Biludlejning i Mjölby være et perfekt valg. Sixts filialer i Mjölby står klar med udlejningsbiler til alverdens kørebehov. Uanset om du planlægger at tage hele familien med på en skøn ferie, eller det i stedet gælder jobbet, finder du en Sixtbil i den rette størrelse og prisklasse. Den lille by Mjölby hører rent geografisk til Östergötland Län i den sydlige del af Sverige, og herfra har du ca. 230 km både til landets hovedstad Stockholm og den charmerende storby Gøteborg. Med billeje i Mjölby kan du nemt tage på udflugter i området og nyde nærheden til vidunderlig natur, men du kan som nævnt også besøge flere af Sveriges største byer. Bestil allerede i dag!

 
 • Mjölby Banegård

  Sixt Billeje
  Järnvägsgatan 24
  595 52 Mjölby

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Mjölby

  Sixt Billeje
  Albacksvaegen 2
  595 51 Mjölby

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Mjölby

Uanset om du planlægger en afslappet ferietur med fred og ro eller skal på forretningsrejse med jobbet, finder du den rette udlejningsbil hos en af Sixts Biludlejninger i Mjölby. Med en moderne SIxtbil kan du f.eks. sætte kurs nordpå til det dejlige Skogssjöområde, hvor du kan gå en hyggelig tur eller bade i den lille sø Stora Skogsjö. Fra kontoret i Mjölby har du heller ikke langt til byen Linköping, der bl.a. er hjemsted for Gamla Linköping Friluftsmuseum og det nærliggende naturområde Vallaskogen, det interessante Flyvåbensmuseum, der huser mange imponerende, svenske militærfly, samt den skønne park Linköpings Trädgårdsförening, der er en grøn oase i storbyen om sommeren. Når du lejer en bil, får du mange muligheder på rejsen, og det er helt op til dig og dit rejseselskab, hvad der skal ske under opholdet.

Udgå fra et Sixtkontor i Mjölby og få stor fleksibilitet

Med Sixs billeje i Mjölby er der lagt op til favorable priser og en personlig service på din rejse i Östergötland. Ved Sixts kontorer i Mjölby giver vi dig gerne tips og råd til destinationen, bl.a. om køreforholdene. Området byder på en række tilbud, og med praktisk Sixtudstyr såsom GPS navigation slipper du for at spilde tid på turen, mens dækning af flere førere betyder, at I kan dele chaufførtjansen. Sixts mange udlejningsbiler kommer i forskellige størrelser og designs, og du vælger frit bilkategorien, der falder i din smag. Bestil f.eks. en moderne økonomibil eller stationcar ved Sixt Biludlejning i Mjölby eller sats på en luksus sportsvogn eller en ekstra rummelig 4x4%u2019er. Sixt ønsker dig en fantastisk bilrejse. Lad os bevise vores værd!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice