Billeje i Malmø

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Malmø

Sixt Biludlejning i Malmø

Sixt Biludlejning i Malmø

Så tæt på Danmark og så alligevel en helt ny verden! Det er oplevelsen, når du bevæger dig ind gennem Skånes hovedstad, Malmø, hvor du får alle storbyoplevelserne, men bare i en mere intim skala. Malmø er et fantastisk udgangspunkt for en bilferie i Skåne, hvor der både venter romantiske slotsoplevelser, fascinerende kunstmuseer, charmerende restauranter og håndværksbutikker samt masser af vandudsigt mod Øresund. Lej en bil allerede i dag hos Sixt Biludlejning i Malmø, en af Sveriges mange charmerende ferieperler.Fra København kan du komme til skønne Malmø ad flere kanaler, og afstanden er såmænd blot 43 km. Måske har du lejet en bil hos Sixt Biludlejning København og tager turen via Øresundsbroen, eller måske flyver du direkte til Malmø Sturup Lufthavn og lejer Sixt bilen i lufthavnen eller ved en af de nærliggende stationer. Valget er dit. Med Sixt biludlejning i Malmø kan du nemt køre rundt i Skåne, og du har f.eks. under en times kørsel til henholdsvis Lund og Helsingborg, der hver især har smukke kirker og slotte som Sofiero. I Malmø kan du bl.a. nyde synet af det 190 meter høje Turning Torso samt den 2,5 km lange Ribersborg Strand. Du kan også tage mod Kunsthallen, Malmø Arena eller Malmøhus slot, hvis du vil sætte endnu flere minder ind på feriekontoen. En anden mulighed er at nyde strækningen langs Øresundskysten. Malmø er også et herligt udflugtsmål, hvis du elsker shopping. Slentr langs Lilla Torg, Stora Torg eller tag bilen ud til det gigantiske indkøbscenter, Emporia, ved Hyllie Station.
Sixt altid klar med topbiler

Sixt altid klar med topbiler

Søger du et favorabelt tilbud på din billeje i Malmø, er Sixt Biludlejning et godt udgangspunkt. Der er nemlig tale om et af verdens største biludlejningsselskaber, og historien går helt tilbage til 1912. Når du booker den ønskede bilkategori over nettet eller via telefonen, får du således kontakt med et kompetent team, hvor imødekommenhed og professionalisme går hånd i hånd. Teamet er f.eks. klar til at rådgive dig om de forskellige kategorier, der bl.a. tæller økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter. Dog bør du notere dig, at udvalget kan variere en smule mellem de enkelte stationer. Fællesnævneren for alle udlejningsbiler hos Sixt Biludlejning er det høje niveau, og størstedelen af bilerne har kørt under 25.000 km. Du får således en bil, der er toptunet til turen på de svenske veje rundt i Skåne, når du vælger Sixt billeje i Malmø!
Show more
Godt at vide når du lejer i Malmø
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Malmø?
For at leje bil hos SIXT i Malmø skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Malmø.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Malmø?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Malmø. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 1030 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Malmø

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Malmø?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Malmø?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Malmø?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Malmø

Vis mere