Billeje
Lund
Oversæt
Sverige // Lund
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lund: Sixt biludlejning online booking

Hvis du drømmer eller har planer om at besøge Lund i det sydlige Sverige, er det oplagt at leje en udlejningsbil ved ankomsten. Der er nemlig en masse steder og seværdigheder, som du bør besøge. Sixt tilbyder billeje i Lund, og vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige køretøj og skræddersyer det til netop dit ophold. Hvis du drømmer om at køre gennem byen med stil, finder vi en fræk sportsvogn eller måske en lækker cabriolet, hvis vejret er med dig. Er I flere, der rejser sammen, er det nok nærmere en stationcar, I har brug for. Lej en bil hurtigt, nemt og billigt på hjemmesiden.

 
 • Lund Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Västra Stationstorget
  222 20 Lund

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.11:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Lund/BMW

  Sixt Billeje
  Traktorvägen 7
  226 60 Lund

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.11:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lund

Lund er beliggende på Sveriges smukke sydspids og er pt. landets ellevte største by. Dette indebærer selvsagt en masse attraktioner af forskellig slags, og med en lejebil fra Sixt Biludlejning i Lund kommer du hurtigt og belejligt rundt i og omkring byen. Udforsk Lund og nærområdet i bil. På den måde bestemmer du selv, hvor du vil hen, og hvornår. Og så kan du naturligvis returnere bilen præcis, når det passer ind i dine planer. Book allerede i dag her på hjemmesiden eller ring til os.

Kirkernes by

Man kommer nok ikke udenom, at Lund er kirkernes by, og hvis du vælger at benytte dig af billeje i Lund, kan du nemt og hurtigt komme rundt og se dem alle sammen! Hvis tiden er knap, kan du nøjes med Lund Katedral, som blev indviet tilbage i 1145, og som i dag tårner sig op midt i byen! Lund er desuden en universitetsby, og af samme grund sprudler byen af liv. Besøg det historiske museum ved Lunds Universitet og gå en tur blandt de smukke planter og blomster i botanisk have, hvor de studerende slænger sig med de tunge bøger.

Når Lund bliver for lille

Selvom denne svenske by har en masse at byde på, kan du altid hoppe ind bag rattet i din bil fra Sixt Biludlejning i Lund, hvis du kommer til at kede dig. Har du børn med på turen, eller gemmer der sig en dyreelsker i dig, bør du uden tvivl køre en tur til Flyinge stutteri, som stammer helt tilbage fra det tolvte århundrede. Se og klap de majestætiske dyr, inden du kører en tur på storbyshopping i enten Malmø eller Helsingborg. Med en lejebil fra Sixt er der hverken langt ud eller hjem!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice