Billeje
Lulea
Oversæt
Sverige // Lulea
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lulea: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Lulelå og opnå maksimal frihed, når du skal udforske egnen! Vi har bl.a. en station i Luleå Lufthavn, så du nemt og hurtigt kan hente din udlejningsbil, så snart du lander. Hvad enten du vil rejse med stil eller bare ønsker god plads til hele den glade familie med bagage, har vi køretøjet til dig. Du kan vælge mellem mange forskellige kategorier, størrelser og ekstraudstyr, så du kan få en bil, der passer til dine planer. Vi gør billeje i Luleå simpelt og sjovt, så du får den bedst mulige oplevelse under dit besøg. Kontakt os her på siden eller over telefon, og så finder vi den perfekte bil til dig!

 
 • Luleå Kallax Lufthavn
  Flygstationsvägen 4
  972 54 Luleå

  Ma. - Fr.08:00 - 23:00
  Lø.10:30 - 16:00
  Sø.09:30 - 23:00
  Book ved denne station

 • Luleå Hovedbanegård
  Luleå Centralstation
  972 34 Luleå

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Luleå Kallax Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flygstationsvägen 4
  972 54 Luleå

  Ma. - Fr.08:00 - 23:00
  Lø.10:30 - 16:00
  Sø.09:30 - 23:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Luleå Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Luleå Centralstation
  972 34 Luleå

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Luleå

Lufthavnen i Luleå ligger et stykke uden for byen, hvorfor det er belejligt at have egen bil. Lufthavnen er Nordsveriges største, og med en lejebil fra Sixt slipper du for at bøvle med offentlig transport til byen som tusindvis af andre rejsende. Tilføj GPS navigation til din bil, så du let kan finde vej til dit hotel eller din lejlighed. Vi tilbyder naturligvis også mange andre faciliteter og ekstra funktioner.

Ind i kulturen og tilbage i tiden

Luleå er beliggende i det nordøstlige Sverige, og med en bred vifte af naturseværdigheder og kulturattraktioner er en bil fra Sixt Biludlejning i Luleå den optimale måde at komme rundt på. Er du vild med kulturelle og kunstneriske indslag, må du ikke gå glip af Kulturens Hus, som huser både bibliotek, koncerter og kunstudstillinger. Gå heller ikke glip af Gammelstads Kyrkstad, som har fået en plads på UNESCO’s Verdensarvsliste. Området er et af de bedst bevarede eksempler på en typisk skandinavisk landsby fra gammel tid. Omkring 400 små træhuse er centreret om Nederluleå kirke fra det femtende århundrede. Mærk historiens vingesus og få et indblik i livet i Nordsverige for mange år siden. Slut dagen af med at køre tilbage til byen og en tur på havnen, som er én af Sveriges største, og nyd solnedgangen over vandet og skibene.

Mod fjernere lande

Hvis du vælger at benytte dig af billeje under dit ophold i Luleå, er du ikke bundet af bygrænsen. Kun fantasien sætter grænser! Finland er blot halvanden times køretur væk langs den Botniske bugt, så hvis du er rigtig eventyrlysten, er det bare med at komme af sted. Med en lejebil fra Sixt ligger verden for dine fødder!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice