Billeje i Landvetter

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Landvetter

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Göteborg Lufthavn Landvetter der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Landvetter

Sixt Biludlejning i Landvetter

Sixt Biludlejning i Landvetter

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Landvetter, lige udenfor Gøteborg. Du finder vores kontor ved lufthavnen, hvor vores imødekommende personale er parat til at guide dig frem til den helt rigtige transportløsning, hvad enten turen gælder forretninger eller fornøjelser. Vi er biludlejningsfirmaet for alle, og det samme gælder priser, da vores billeje i svenske Landvetter fås til yderst fordelagtige priser. Vi anbefaler som regel, at du forhåndsbooker din udlejningsbil over nettet eller telefonisk, men reservationer kan også ske under selve opholdet.Er det den smukke natur med skoven og søerne, der trækker i dig? Eller er det tanken om Gøteborgs mange kulturelle tilbud og shoppingmuligheder? Uanset hvad der har fået dig til Landvetter, har du ramt helt rigtigt, for her har du lidt af det hele indenfor rækkevidde. Hvad siger du eksempelvis til en køretur i Sixtbilen op til Trollhättan ved Sveriges største sø, Vänern? Her kan du bade, vandre eller bare finde et roligt sted at slappe af med en picnickurv, mens du nyder stilheden. Trænger du derimod til at sætte tempoet i vejret, er storbyen Gøteborg et oplagt valg, hvor både Lisebergs mange forlystelser og de spændende barer, diskoteker og restauranter nok skal sørge for masser af sjove og unikke ferieminder fra landets næststørste by. Med billeje i Landvetter er der rig mulighed for at opleve flere forskellige sider af Sverige på kort tid.
En udlejningsbil til alle

En udlejningsbil til alle

Billeje i Landvetter er en smal sag, når du vælger Sixt. Processen med at leje bilen er lettilgængelig, og bestiller du f.eks. her på hjemmesiden, henter du blot bilen ved din ankomst til vores svenske kontor. Vi er kendt vidt og bredt for vores gigantiske udvalg af kvalitetsbiler til fornuftige priser, og vores troværdighed som udbyder af udlejningsbiler understreges af, at vi har været i branchen siden 1912 og i dag betjener kunder i mere end 100 lande. Du er ganske enkelt kommet til et af verdens største udlejningsfirmaer, og biludlejning i Landvetter kunne f.eks. give dig anledning til at køre rundt i en sportsvogn, 4x4 eller cabriolet, hvis du da ikke vælger noget helt fjerde. Bilerne holder alle en ekstremt høj kvalitet, så du kan trygt leje bilen hos Sixt Biludlejning Landvetter. Vi er dog altid klar til at besvare spørgsmål, hvis du vil høre nærmere om vores visioner for netop din bilrejse. Du er dog også velkommen til at klikke på bestillingsfanen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Landvetter
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Landvetter?
For at leje bil hos SIXT i Landvetter skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Landvetter.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Landvetter?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Landvetter. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 828 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Køretøjet
(4,5)
FAQs om lejemål i Landvetter
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Landvetter?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Landvetter?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Landvetter?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Landvetter

Vis mere