Billeje
Landvetter
Oversæt
Sverige // Landvetter
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Landvetter: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Landvetter, lige udenfor Gøteborg. Du finder vores kontor ved lufthavnen, hvor vores imødekommende personale er parat til at guide dig frem til den helt rigtige transportløsning, hvad enten turen gælder forretninger eller fornøjelser. Vi er biludlejningsfirmaet for alle, og det samme gælder priser, da vores billeje i svenske Landvetter fås til yderst fordelagtige priser. Vi anbefaler som regel, at du forhåndsbooker din udlejningsbil over nettet eller telefonisk, men reservationer kan også ske under selve opholdet.

 
 • Göteborg Lufthavn Landvetter
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.09:00 - 16:00
  Sø.12:00 - 21:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Göteborg Lufthavn Landvetter

  Sixt Billeje
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.09:00 - 16:00
  Sø.12:00 - 21:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Landvetter

Er det den smukke natur med skoven og søerne, der trækker i dig? Eller er det tanken om Gøteborgs mange kulturelle tilbud og shoppingmuligheder? Uanset hvad der har fået dig til Landvetter, har du ramt helt rigtigt, for her har du lidt af det hele indenfor rækkevidde. Hvad siger du eksempelvis til en køretur i Sixtbilen op til Trollhättan ved Sveriges største sø, Vänern? Her kan du bade, vandre eller bare finde et roligt sted at slappe af med en picnickurv, mens du nyder stilheden. Trænger du derimod til at sætte tempoet i vejret, er storbyen Gøteborg et oplagt valg, hvor både Lisebergs mange forlystelser og de spændende barer, diskoteker og restauranter nok skal sørge for masser af sjove og unikke ferieminder fra landets næststørste by. Med billeje i Landvetter er der rig mulighed for at opleve flere forskellige sider af Sverige på kort tid.

En udlejningsbil til alle

Billeje i Landvetter er en smal sag, når du vælger Sixt. Processen med at leje bilen er lettilgængelig, og bestiller du f.eks. her på hjemmesiden, henter du blot bilen ved din ankomst til vores svenske kontor. Vi er kendt vidt og bredt for vores gigantiske udvalg af kvalitetsbiler til fornuftige priser, og vores troværdighed som udbyder af udlejningsbiler understreges af, at vi har været i branchen siden 1912 og i dag betjener kunder i mere end 100 lande. Du er ganske enkelt kommet til et af verdens største udlejningsfirmaer, og biludlejning i Landvetter kunne f.eks. give dig anledning til at køre rundt i en sportsvogn, 4x4 eller cabriolet, hvis du da ikke vælger noget helt fjerde. Bilerne holder alle en ekstremt høj kvalitet, så du kan trygt leje bilen hos Sixt Biludlejning Landvetter. Vi er dog altid klar til at besvare spørgsmål, hvis du vil høre nærmere om vores visioner for netop din bilrejse. Du er dog også velkommen til at klikke på bestillingsfanen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice