Billeje
Kungsbacka
Oversæt
Sverige // Kungsbacka
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kungsbacka: Sixt biludlejning online booking

Stik forbi Sixt Biludlejning Kungsbacka, når du skal leje en bil til opholdet. Denne skånske perle er et af Sveriges populære rejsemål, og uanset om du vil nyde naturen, shoppe eller tage på dagsture rundt i området, finder du helt sikkert udlejningsbilen hos Sixt Biludlejning Kungsbacka, der er en af vores mange svenske filialer. På vores kontorer ved Gøteborg bliver du budt velkommen af vores dygtige medarbejderteam, og har du ikke allerede besluttet dig for en bestemt udlejningskategori, hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige. Vil du have maksimal fleksibilitet og frihed på ferien? Så kom ind forbi kontoret eller lej bilen her og nu på hjemmesiden!

 
 • Göteborg Lufthavn Landvetter
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.09:00 - 16:00
  Sø.12:00 - 21:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Göteborg Lufthavn Landvetter

  Sixt Billeje
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.09:00 - 16:00
  Sø.12:00 - 21:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Kungsbacka

Kungsbacka ligger godt 30 km syd for storbyen Gøteborg, hvorfor byen er noget nær det mest perfekte udgangspunkt for en vaskeægte storbyferie. Du kan dog også lade din billeje i Kungsbacka bringe dig ud i naturen, hvor du enten kan dase eller vandre nær en af de mange søer i området, såsom Lygnern, der ligger godt 10km vest for byen. En udlejningsbil fra Sixt giver dog også mange andre muligheder, og er vejret til det, må du ikke snyde dig selv for en tur langs kysten med udsigt til Øresund. Er du frisk på storbystemning, underholdning og shopping, ligger Gøteborg som sagt kun en smuttur væk, og byen giver dig den perfekte kontrast til afslappede Kungsbacka. Var det noget med et adrenalinkick i en af Lisebergs mange forlystelser eller øhopping i skærgården? Udlejningsbilen er din chance for at skabe en afvekslende ferieform, hvad enten du er til fart, afslapning eller begge dele.

Vi er førstevalget for mange rejsende

Sixt er et af verdens førende brands indenfor billeje, og kombinationen af gode biler og god service har været med til at gøre os til mange rejsendes førstevalg gennem årenes løb, og begge dele finder du naturligvis også, når du besøger Kungsbackafilialen. Vi kan her tilbyde udlejning af almindelige personbiler og stationcars samt 4x4, sportsvogne og cabrioleter, og alle vores køretøjer er naturligvis både moderne og nysynede, så du trygt kan begive dig ud på de svenske veje. Har du brug for ekstraudstyr, så giv os gerne chancen for at vise de mange tilbud i kataloget, så du får kørekomfort for alle pengene! Billeje i Kungsbacka kan tilvælges direkte her på hjemmesiden, men også over telefonen, hvis du føler, at du har behov for ekstra rådgivning.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice