Billeje i Kristianstad

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Kristianstad

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kristianstad BMW der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Kristianstad

Sixt Biludlejning i Kristianstad

Sixt Biludlejning i Kristianstad

Lad Sixt Biludlejning blive det første stop på rejsen, når turen går til Kristianstad i Sverige, nærmere betegnet Skåne. Hos os finder du som altid et alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til fordelagtige priser, og det bliver du super glad for, når du besøger den gamle garnisonsby. Her skal du nemlig nå at se en del ting, men det er naturligvis op til dig, om du vil udforske Kristianstads historie, eller om byen blot skal være et naturligt udgangspunkt for dagsturene til andre svenske byer, eksempelvis på forretningsrejsen. Lej en bil og lad din billeje i Kristianstad give dig en maksimal frihed på bilturen, hvad enten du foretrække smutturene eller de deciderede roadtrips.Kristianstad blev grundlagt i 1614 og er opkaldt efter den danske Kong Christian IV. Dengang var Skåne nemlig dansk, og med opførelsen af en by, der bar kongens navn, i den østlige del af provinsen, ville man gerne vise, at Skåne fortsat burde være dansk. Det gik dog noget anderledes, men det har bestemt ikke afholdt danskerne fra at besøge byen. Rejser du til Kristianstad, så besøg endelig Trefoldighedskirken. Alle danskere kender Rundetårn og Rosenborg Slot, men vil man se det allerflotteste bygningsværk opført under Christian IV, skal man altså et smut forbi Kristianstads flotte renæssancekirke. Selvom billeje i Kristianstad åbner op for et hav af muligheder for den historieinteresserede rejsende, må man dog ikke glemme, at byens beliggenhed gør den ideel til dagsture i Skåne og Blekinge. Med en Sixtbil har du således også mulighed for at tage til for eksempel Lund eller Malmø, ligesom Karlskrona med sin UNESCO arkitektur ligger blot en times kørsel væk. Mulighederne er mange i Kristianstad, og med Sixt behøver du ikke at fravælge noget som helst!
Stort udvalg til fornuftige Sixtpriser

Stort udvalg til fornuftige Sixtpriser

Hos Sixt Biludlejning Kristianstad bestræber vi os altid på at finde den transportløsning, der matcher dine behov, og på vores kontorer i Kristianstad finder du således et godt udvalg af moderne, nysynede biler til ethvert formål. Vi kan tilbyde både en personbil, stationcar, terrængående 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr som GPS eller autostol? Det klarer vi selvfølgelig også meget gerne, så der både bliver plads til skiudstyr, børn eller en ekstra chauffør, hvis navn tilføjes på lejekontrakten. Sixt giver dig som et af de førende biludlejningsselskaber på verdensmarkedet dig alverdens muligheder, både når det kommer til bilkategorien såvel som den personlige service.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kristianstad
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kristianstad?
For at leje bil hos SIXT i Kristianstad skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kristianstad.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kristianstad?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kristianstad. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 51 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
FAQs om lejemål i Kristianstad
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kristianstad?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kristianstad?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kristianstad?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kristianstad

Vis mere