Billeje
Kristianstad
Oversæt
Sverige // Kristianstad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kristianstad: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning blive det første stop på rejsen, når turen går til Kristianstad i Sverige, nærmere betegnet Skåne. Hos os finder du som altid et alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til fordelagtige priser, og det bliver du super glad for, når du besøger den gamle garnisonsby. Her skal du nemlig nå at se en del ting, men det er naturligvis op til dig, om du vil udforske Kristianstads historie, eller om byen blot skal være et naturligt udgangspunkt for dagsturene til andre svenske byer, eksempelvis på forretningsrejsen. Lej en bil og lad din billeje i Kristianstad give dig en maksimal frihed på bilturen, hvad enten du foretrække smutturene eller de deciderede roadtrips.

 
 • Kristianstad Österlen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Degebergavägen 325
  297 92 Everöd

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Kristianstad BMW

  Sixt Billeje
  Sävvägen 2
  291 59 Kristianstad

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kristianstad

Kristianstad blev grundlagt i 1614 og er opkaldt efter den danske Kong Christian IV. Dengang var Skåne nemlig dansk, og med opførelsen af en by, der bar kongens navn, i den østlige del af provinsen, ville man gerne vise, at Skåne fortsat burde være dansk. Det gik dog noget anderledes, men det har bestemt ikke afholdt danskerne fra at besøge byen. Rejser du til Kristianstad, så besøg endelig Trefoldighedskirken. Alle danskere kender Rundetårn og Rosenborg Slot, men vil man se det allerflotteste bygningsværk opført under Christian IV, skal man altså et smut forbi Kristianstads flotte renæssancekirke. Selvom billeje i Kristianstad åbner op for et hav af muligheder for den historieinteresserede rejsende, må man dog ikke glemme, at byens beliggenhed gør den ideel til dagsture i Skåne og Blekinge. Med en Sixtbil har du således også mulighed for at tage til for eksempel Lund eller Malmø, ligesom Karlskrona med sin UNESCO arkitektur ligger blot en times kørsel væk. Mulighederne er mange i Kristianstad, og med Sixt behøver du ikke at fravælge noget som helst!

Stort udvalg til fornuftige Sixtpriser

Hos Sixt Biludlejning Kristianstad bestræber vi os altid på at finde den transportløsning, der matcher dine behov, og på vores kontorer i Kristianstad finder du således et godt udvalg af moderne, nysynede biler til ethvert formål. Vi kan tilbyde både en personbil, stationcar, terrængående 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr som GPS eller autostol? Det klarer vi selvfølgelig også meget gerne, så der både bliver plads til skiudstyr, børn eller en ekstra chauffør, hvis navn tilføjes på lejekontrakten. Sixt giver dig som et af de førende biludlejningsselskaber på verdensmarkedet dig alverdens muligheder, både når det kommer til bilkategorien såvel som den personlige service.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice