Billeje i Kil

 

Vores services ved Kil

Sixt Biludlejning i Kil

Sixt Biludlejning i Kil

Bestil dinbilleje i Kil via din trofaste rejsemakker Sixt, der pt. har 4000 internationale kontorer! Hos os er du i gode hænder, når det drejer sig om at finde en transportløsning der giver dig maksimal frihed, og som passer til dine individuelle behov. Kil er en lille svensk by, der byder på store oplevelser, og det flotte landskab gør området til et must for naturelskere. Den tætte beliggenhed til Sveriges største sø Vänern er ensbetydende med sjove aktiviteter året rundt, fra badning og øhop om sommeren til skøjteløb om vinteren, og med en udlejningsbil fra Sixt har du selvfølgelig mulighed for at udforske hele området.Trænger du til at komme væk fra storbyens jag for at lade op? Savner du den ro, det giver at være ude i den storslåede natur? Så er du kommet til det helt rigtige sted, når du vælger Sixt Biludlejning i Kil. Den tætte beliggenhed til både Vänern og flotte Karlstad gør byen til et ideelt udgangspunkt, når du skal udforske Sverige, og her har du mulighed for at give dig i kast med et væld af udendørsaktiviteter, uanset hvornår på året du besøger byen. Med Sixt billeje i Kil kommer du nemt omkring og har således mulighed for at vandre, sejle og bade i det tempo, der passer bedst til dagsprogrammet. Melder sulten sig efter en lang dag med sved på panden, kan du enten gå på jagt efter et hyggeligt spisested i Kil eller sætte dig bag rattet i din Sixtbil og tage turen ind til Karlstad ca. 20 km væk, der har masser af restauranter.
Med Sixt får du det hele med

Med Sixt får du det hele med

Gør Sixt Biludlejningdet første stop på turen til Kil, for hos os finder du nemlig altid et godt udvalg af moderne biler til ethvert formål, og vi bestræber os altid på at finde den model, der passer bedst til lige netop dig og din rejse. På vores kontor i Kil kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars med plads til masser af bagage, den terrængående 4x4, der egner sig ideelt til
Show more

Godt at vide når du lejer i Kil

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kil.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kil?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kil. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kil?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Kil

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kil?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kil?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kil

Vis mere