Billeje
Kil
Oversæt
Sverige // Kil
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kil: Sixt biludlejning online booking

Bestil dinbilleje i Kil via din trofaste rejsemakker Sixt, der pt. har 4000 internationale kontorer! Hos os er du i gode hænder, når det drejer sig om at finde en transportløsning der giver dig maksimal frihed, og som passer til dine individuelle behov. Kil er en lille svensk by, der byder på store oplevelser, og det flotte landskab gør området til et must for naturelskere. Den tætte beliggenhed til Sveriges største sø Vänern er ensbetydende med sjove aktiviteter året rundt, fra badning og øhop om sommeren til skøjteløb om vinteren, og med en udlejningsbil fra Sixt har du selvfølgelig mulighed for at udforske hele området.

 
 • Kil Banegård

  Sixt Billeje
  Storgatan
  665 30 Kil

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kil

Trænger du til at komme væk fra storbyens jag for at lade op? Savner du den ro, det giver at være ude i den storslåede natur? Så er du kommet til det helt rigtige sted, når du vælger Sixt Biludlejning i Kil. Den tætte beliggenhed til både Vänern og flotte Karlstad gør byen til et ideelt udgangspunkt, når du skal udforske Sverige, og her har du mulighed for at give dig i kast med et væld af udendørsaktiviteter, uanset hvornår på året du besøger byen. Med Sixt billeje i Kil kommer du nemt omkring og har således mulighed for at vandre, sejle og bade i det tempo, der passer bedst til dagsprogrammet. Melder sulten sig efter en lang dag med sved på panden, kan du enten gå på jagt efter et hyggeligt spisested i Kil eller sætte dig bag rattet i din Sixtbil og tage turen ind til Karlstad ca. 20 km væk, der har masser af restauranter.

Med Sixt får du det hele med

Gør Sixt Biludlejningdet første stop på turen til Kil, for hos os finder du nemlig altid et godt udvalg af moderne biler til ethvert formål, og vi bestræber os altid på at finde den model, der passer bedst til lige netop dig og din rejse. På vores kontor i Kil kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars med plads til masser af bagage, den terrængående 4x4, der egner sig ideelt til

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice