Billeje
Karlskrona Region
Oversæt
Sverige // Karlskrona Region
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Karlskrona Region: Sixt biludlejning online booking

Sixt BiludlejningKarlskrona byder dig velkommen til det sydlige Sverige, hvor vi står klar med et fremragende tilbud om at leje en bil til turene gennem området. På vores centralt beliggende kontor i byen står vores imødekommende personale klar til at guide dig frem til den helt rigtige transportløsning, der matcher dine individuelle behov. Måske søger du kørekomfort til forretningsrejsen, luksusbilen til bryllupsrejsen eller en smart citybil til weekendopholdet. Billeje i Karlskronaregionen kan forhåndsreserveres her og nu, enten online eller telefonisk.

 
 • Karlskrona Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Österleden 3
  371 34 Karlskrona

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Karlskrona regionen

Karlskrona er en by, som kan tilbyde lidt af hvert. Mange rejsende falder hurtigt for det smukke skærgårdslandskab, men er man interesseret i arkitektur, er her også masser at komme efter. Karlskrona er nemlig en af landets mest velbevarede byer, og især barokbygningerne er noget, som er værd at bruge tid på. Du kan f.eks. opleve den hyggelige og afslappende stemning i byens havn, hvor der også til tider afholdes skærgårdsfest med god underholdning. Her viser Karlskrona sig fra sin allerbedste side, og vil du opleve autentisk svensk atmosfære, er du kommet til det helt rigtige sted. Du bør dog også kombinere din billeje med oplevelser i hele Karlskrona regionen. Hvad med en tur ned langs kysten med udsigt til Østersøen eller måske en kombineret shopping og kulturdag i Kalmar godt 80 km mod nord? Mulighederne er mange, når du vælger billeje i Karlskrona regionen. Sixt Biludlejning Karlskrona regionen er et trygt valg af leverandør, da vi har været i branchen siden 1912 og i dag er til stede i mere end 100 lande, hvilket vidner om en verdensomspændende succes, der bygger på et solidt koncept om kvalitetsbiler til fordelagtige priser.

Hvad tilbyder vi dig?

Når det drejer sig om biludlejning i Karlskrona, er den gode service og det alsidige sortiment inden for udlejningsbiler nogle af de ting, du får med i vores pakke. Ét andet plus er de skarpe priser, der gør det ekstra attraktivt at tilvælge udlejningsbilen i eksempelvis Karlskrona regionen. Du kan desuden vælge mellem en lang række kategorier, så du får stor medindflydelse på, hvordan rejsen kommer til at tage sig ud. Personbiler og stationcars samt 4x4, sportsvogne og cabrioleter er blot nogle af mulighederne, ligesom der er masser af ekstraudstyr på vores liste over tilvalg. Din biludlejning i Karlskrona regionen kan f.eks. kombineres med en GPS, autostole, bagageløsninger, snekæder eller ekstra services som dækning af flere chauffører og ubegrænset kilometertal. Så kontakt os allerede nu.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice