Billeje
Karlskrona
Oversæt
Sverige // Karlskrona
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Karlskrona: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil til din ferie i Sverige! Hos Sixt Biludlejning i Karlskrona bliver du mødt af vores venlige og servicemindede personale, der har ekspertisen til at sammensætte en særdeles attraktiv lejekontrakt vedrørende din billeje i Karlskrona. Kombinér vores førsteklasses udlejningsbiler med de mange valgmuligheder inden for ekstraudstyr og services, så du kan fokusere fuldt ud på byens blanding af afslapning, fritidsaktiviteter og kulturhistorie. Derudover er byen også et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at udforske resten af Blekinge på egen hånd, er en udlejningsbil fra Sixt naturligvis langt den mest attraktive transportløsning til formålet.

 
 • Karlskrona Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Österleden 3
  371 34 Karlskrona

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Karlskrona/Rabergs Bil

  Sixt Billeje
  Verkstadsgatan 2
  371 47 Karlskrona

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Karlskrona

Er du til øhop? Det kommer du i hvert fald til at være, når du besøger Karlskrona. Byen ligger nemlig spredt ud over ikke færre end 30 øer ud for fastlandets kyst, og selvom der er broer mellem de fleste, skal du dog nogen gange forberede dig på en kort færgetur. Når du kører rundt i byens gader, bliver du helt sikkert imponeret over den flotte arkitektur og den hyggelige stemning. Karlskrona er nemlig en by med masser af velbevarede bygninger fra baroktiden, og bl.a. den gamle flådebase er i dag på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Den gamle bydel indbyder til slentreture blandt hyggelige restauranter og cafeer, men hvis du har lyst til at komme ud i naturen, så benyt din billeje i Karlskrona til at nå de dejlige badestrande og vandreruter i nærheden af byen. Der er således rig mulighed for at kombinere byferie med sved på panden i det omkringliggende landskab. Karlskrona har lidt af det hele, og Sixt Biludlejning har selvfølgelig den rigtige løsning til dig, der vil rejse rundt i en udlejningsbil.

Din udlejningsbil venter på dig hos Sixt

Biludlejning Karlskrona kan bestilles online og telefonisk inden afrejsen, og det giver en vis ro, hvis du f.eks. skal planlægge forretningsrejsen eller har mange programpunkter på ferierejsen. Når du har udvalgt den ønskede kategori og det ønskede Kalmarkontor, er det blot at slå et smut forbi kontoret, når du ankommer, hvor både bil og lejekontrakt er klar til afgang! Så overvej allerede nu, om vi skal forsyne dig med en økonomibil, stationcar eller måske en cabriolet. Bemærk gerne, at Sixt Biludlejning er en af verdens største inden for biludlejning, så du er altid i trygge hænder hos vores hæderkronede firma, der har holdt hjulene i gang siden 1912, og vores udlejningsbiler holder naturligvis stadig fanen højt for den gode kvalitet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice