Billeje
Karlshamn
Oversæt
Sverige // Karlshamn
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Karlshamn: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Karlshamn, en af Blekinges og Sveriges mest charmerende byer lige ved Østersøen. Her finder du en autentisk atmosfære og masser af muligheder for at nyde både naturen og de hyggelige turistattraktioner i byen. Med billeje i Karlshamn er du godt rustet til at komme omkring i dit eget tempo, og det bliver et godt valg. Lej en bil hos os og tag turen langs det smukke kystlandskab eller tag en dagstur til Karlskrona. Mulighederne er mange, og med Sixts biler er du sikker på at få det hele med. Vi glæder os til at se dig!

 
 • Karlshamn/Best Western Hotel
  Jannebergsvägen 2
  374 32 Karlshamn

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30
  Book ved denne station

 • Karlshamn/Best Western Hotel

  Sixt Billeje
  Jannebergsvägen 2
  374 32 Karlshamn

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Karlshamn

Karlshamn er en naturelskers drøm. Her kan du få en tiltrængt pause og lade op i den flotte svenske natur, samtidig med at der venter dig spændende kulinariske oplevelser i byen. Byen tiltrækker hvert år mange turister til de mange laksefiskerier ved floden Mörrumsån, og byens beliggenhed lige ved havet sætter i det hele taget sit præg på de lokale menukort. Er du vild med fisk, er du kort sagt kommet til det helt rigtige sted. Samtidig må du heller ikke snyde dig selv for et besøg i den flotte Eriksbergs Viltpark øst for byen. Her har du mulighed for at opleve både elge, vildsvin og bisonokser helt tæt på, og turen derhen er selvfølgelig en smal sag via din billeje i Karlshamn. Derudover kan du selvfølgelig også vælge at bevæge dig i den modsatte retning, mod vandet, og tage en promenadetur i det flotte kystlandskab samt hoppe på en færge, der fragter dig ud til flotte Tärnö ud for kysten, perfekt til en picnic i det gode sommervejr! Karlshamn har lidt af det hele for naturelskere, og hos Sixt har vi helt sikkert noget for dig!

Lad Sixt Biludlejning Karlshamn sørge for transporten

Læg vejen forbi Sixt Biludlejning Karlshamn, når du ankommer til byen, og så hjælper vi dig med at finde den ideelle transportløsning. Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder et alsidigt udvalg af moderne, nysynede biler, og på vores kontor ved hotellet kan vi således tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, de terrængående til de gange, du vil ud i naturen, samt sportsvogne og cabrioleter. Ekstraudstyr som autostol og GPS kan bestilles både online, telefonisk og på kontoret, og har du spørgsmål undervejs, er vi altid klar til at guide dig og komme med uvurderlige tips.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice