Billeje i Jönköping

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Jönköping

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Jönköping der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Jönköping

Sixt Biludlejning i Jönköping

Sixt Biludlejning i Jönköping

Hvis din næste rejse går til Sverige, bør du overveje at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Jönköping. En stilfuld og pålidelig Sixtbil giver dig nemlig al den komfort og sikkerhed, du kan drømme om på rejsen. Udforsk Sydsverige på den måde, der passer dig bedst, eller nå hurtigt og enkelt rundt mellem forretningsmøderne eller til konferencefaciliteterne. I Jönköping er du placeret mellem byer som Göteborg, Linköping og Växjö, og du har derfor ikke langt til smuk natur, herunder dejlige søer. Du bestiller din bilkategori hos Sixt via hjemmesiden, appen eller ved at ringe til kundeserviceteamet, og vi hjælper dig gerne med eventuelle spørgsmål. Glæd dig til bilrejsen i smukke Sydsverige.Der er meget at se og gøre i Jönköping, og det anbefales derfor, at man lejer en bil, for netop at kunne opleve de vigtigste seværdigheder. Tændstiksmuseet er et ret unikt museum og er en fornøjelse for hele familien, men du kan også besøge den dejlige park, for afslapning eller en hyggelig gåtur. Mange besøgende elsker en picnic ved Vättern, og med Sixt billeje i Jönköping, bliver det legende let at besøge dette vidunderlige sted. Du kan tilmed tage en båd ud til Visingsö, der ligger i midten af søen. Denne fredelige lille ø er hjemsted for smukke strande og små, maleriske landsbyer, som du kan udforske med en lejet cykel eller hestevogn. Således kan du udforske den hyggelige ø og nyde den friske luft på samme tid. Med en kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Jönköping udvider du kort og godt din rejsehorisont, så kontakt os gerne i dag.
Altid førsteklasses biler hos Sixt i Jönköping

Altid førsteklasses biler hos Sixt i Jönköping

Her på Sixt er vi sikre på, at vi har alt, hvad du behøver til bilturen gennem Jönköping og omegn. Lej en prisvenlig og komfortabel økonomibil eller stationcar, en luksus sportsvogn eller en praktisk 4x4, eller varevogn, alt efter formålet med din rejse. I forbindelse med billejen i Jönköping kan du også nyde gode priser på ekstraudstyr og tjenester. Få f.eks. en ekstra chauffør registreret på lejekontrakten, hvis I er flere, som vil dele køreansvaret, eller bestil ubegrænset kilometertal, hvis du vil ud på en større rundrejse eller skal fragte ting. Du afhenter bilen ved en af Sixts biludlejningsfilialer i Jönköping, hvoraf det ene praktisk nok er placeret i byens lufthavn. Med Sixt er du sikker på at kunne nyde moderne og prisvenlige udlejningsbiler og ekstraudstyr.
Show more
Godt at vide når du lejer i Jönköping
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Jönköping?
For at leje bil hos SIXT i Jönköping skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Jönköping.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Jönköping?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Jönköping. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 142 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Køretøjet
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG

FAQs om lejemål i Jönköping

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Jönköping?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Jönköping?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Jönköping?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Jönköping

Vis mere