Billeje
Jönköping
Oversæt
Sverige // Jönköping
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Jönköping: Sixt biludlejning online booking

Hvis din næste rejse går til Sverige, bør du overveje at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Jönköping. En stilfuld og pålidelig Sixtbil giver dig nemlig al den komfort og sikkerhed, du kan drømme om på rejsen. Udforsk Sydsverige på den måde, der passer dig bedst, eller nå hurtigt og enkelt rundt mellem forretningsmøderne eller til konferencefaciliteterne. I Jönköping er du placeret mellem byer som Göteborg, Linköping og Växjö, og du har derfor ikke langt til smuk natur, herunder dejlige søer. Du bestiller din bilkategori hos Sixt via hjemmesiden, appen eller ved at ringe til kundeserviceteamet, og vi hjælper dig gerne med eventuelle spørgsmål. Glæd dig til bilrejsen i smukke Sydsverige.

 
 • Jönköping Lufthavn
  Jönköping Flygplats
  555 93 Jönköping

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Jönköping
  Norra Strandgatan 84
  553 20 Jönköping

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.10:00 - 12:00
  Sø.15:00 - 18:00
  Helligdag10:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Jönköping Lufthavn

  Sixt Billeje
  Jönköping Flygplats
  555 93 Jönköping

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Jönköping

  Sixt Billeje
  Norra Strandgatan 84
  553 20 Jönköping

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.10:00 - 12:00
  Sø.15:00 - 18:00
  Helligdag10:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Jönköping

Der er meget at se og gøre i Jönköping, og det anbefales derfor, at man lejer en bil, for netop at kunne opleve de vigtigste seværdigheder. Tændstiksmuseet er et ret unikt museum og er en fornøjelse for hele familien, men du kan også besøge den dejlige park, for afslapning eller en hyggelig gåtur. Mange besøgende elsker en picnic ved Vättern, og med Sixt billeje i Jönköping, bliver det legende let at besøge dette vidunderlige sted. Du kan tilmed tage en båd ud til Visingsö, der ligger i midten af søen. Denne fredelige lille ø er hjemsted for smukke strande og små, maleriske landsbyer, som du kan udforske med en lejet cykel eller hestevogn. Således kan du udforske den hyggelige ø og nyde den friske luft på samme tid. Med en kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Jönköping udvider du kort og godt din rejsehorisont, så kontakt os gerne i dag.

Altid førsteklasses biler hos Sixt i Jönköping

Her på Sixt er vi sikre på, at vi har alt, hvad du behøver til bilturen gennem Jönköping og omegn. Lej en prisvenlig og komfortabel økonomibil eller stationcar, en luksus sportsvogn eller en praktisk 4x4, eller varevogn, alt efter formålet med din rejse. I forbindelse med billejen i Jönköping kan du også nyde gode priser på ekstraudstyr og tjenester. Få f.eks. en ekstra chauffør registreret på lejekontrakten, hvis I er flere, som vil dele køreansvaret, eller bestil ubegrænset kilometertal, hvis du vil ud på en større rundrejse eller skal fragte ting. Du afhenter bilen ved en af Sixts biludlejningsfilialer i Jönköping, hvoraf det ene praktisk nok er placeret i byens lufthavn. Med Sixt er du sikker på at kunne nyde moderne og prisvenlige udlejningsbiler og ekstraudstyr.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice