Billeje i Härnösand

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Härnösand

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Sundsvall Midlanda Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Härnösand

Sixt Biludlejning i Härnösand

Sixt Biludlejning i Härnösand

Én af vores filialer bærer navnet Sixt Biludlejning Härnösand, hvor du kan leje en bil til turene ud i denne egn af Sverige. Du finder vores kontor ved Sundsvall Lufthavn, der ligger godt 40 km syd for byen, så det er en smal sag at komme af sted til selve Härnösand og omegn. Lad trygt os stå for transporten. Vi har håndteret billeje i Härnösand og andre svenske byer gennem en menneskealder, ligesom vi er repræsenteret i mere end 100 andre lande. Er biludlejning i Härnösand med på listen over rejseønsker, så lej en bil her og nu, enten via hjemmesiden eller vores kundeservice. Härnösand kaldes også for Porten til Den Høje Kyst, og netop byens tætte beliggenhed ved landskabet nær Den Høje Kyst er noget, som hvert år tiltrækker mange gæster. Det UNESCO listede landskab består af både skov og klippebakker og er virkelig et helt særligt skue og præsenterer Sverige fra sin bedste side. Er vejret ustadigt, eller trænger du blot til en pause fra udendørsaktiviteterne, kan vi anbefale en tur gennem områdets kultur og historie med et besøg på friluftsmuseet Murberget, hvor du kan se eksempler på svensk almueliv i det 19. århundrede. Har du lyst til at sætte tempoet lidt i vejret, er der selvfølgelig også mulighed for at tage en dagstur ned til Sundsvall, hvor der venter gode butikker og herlige restauranter, og så er turen derned i øvrigt også rigtig flot! Vi er sikre på, at du bliver glad for opholdet i hyggelige Härnösand, så sæt et ekstra krydderi med vores tilbud om biludlejning i Härnösand.
Tryghed er et nøgleord hos Sixt

Tryghed er et nøgleord hos Sixt

Sixt er kendt verden over for gode biler til fornuftige priser samt et altid højt serviceniveau, og begge dele finder du selvfølgelig også hos filialen i Härnösand. Vores imødekommende personale guider dig professionelt gennem valgmulighederne, der bl.a. tæller personbiler, 4x4 og stationcars, så overvej gerne på forhånd, hvordan din billeje i Härnösandskal se ud, da vi gerne vil give dig en tryg oplevelse, der tager udgangspunkt i dine forskellige ønsker. Vi har 100 års erfaring med at gøre kunderne glade, og nu er turen kommet til dig. Vi har en række valgmuligheder for at skræddersy lejekontrakten, eksempelvis gennem valget af ekstra services og særligt tilbehør. Lad os derfor høre, om du vil leje bilen allerede i dag, så rejsedrømmene kan tage form. Du kan også leje på selve destinationen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Härnösand
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Härnösand?
For at leje bil hos SIXT i Härnösand skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Härnösand.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Härnösand?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Härnösand. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 27 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
FAQs om lejemål i Härnösand
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Härnösand?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Härnösand?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Härnösand?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Härnösand

Vis mere