Billeje
Härnösand
Oversæt
Sverige // Härnösand
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Härnösand: Sixt biludlejning online booking

Én af vores filialer bærer navnet Sixt Biludlejning Härnösand, hvor du kan leje en bil til turene ud i denne egn af Sverige. Du finder vores kontor ved Sundsvall Lufthavn, der ligger godt 40 km syd for byen, så det er en smal sag at komme af sted til selve Härnösand og omegn. Lad trygt os stå for transporten. Vi har håndteret billeje i Härnösand og andre svenske byer gennem en menneskealder, ligesom vi er repræsenteret i mere end 100 andre lande. Er biludlejning i Härnösand med på listen over rejseønsker, så lej en bil her og nu, enten via hjemmesiden eller vores kundeservice.

 
 • Sundsvall Midlanda Lufthavn

  Sixt Billeje
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Härnösand

Härnösand kaldes også for Porten til Den Høje Kyst, og netop byens tætte beliggenhed ved landskabet nær Den Høje Kyst er noget, som hvert år tiltrækker mange gæster. Det UNESCO listede landskab består af både skov og klippebakker og er virkelig et helt særligt skue og præsenterer Sverige fra sin bedste side. Er vejret ustadigt, eller trænger du blot til en pause fra udendørsaktiviteterne, kan vi anbefale en tur gennem områdets kultur og historie med et besøg på friluftsmuseet Murberget, hvor du kan se eksempler på svensk almueliv i det 19. århundrede. Har du lyst til at sætte tempoet lidt i vejret, er der selvfølgelig også mulighed for at tage en dagstur ned til Sundsvall, hvor der venter gode butikker og herlige restauranter, og så er turen derned i øvrigt også rigtig flot! Vi er sikre på, at du bliver glad for opholdet i hyggelige Härnösand, så sæt et ekstra krydderi med vores tilbud om biludlejning i Härnösand.

Tryghed er et nøgleord hos Sixt

Sixt er kendt verden over for gode biler til fornuftige priser samt et altid højt serviceniveau, og begge dele finder du selvfølgelig også hos filialen i Härnösand. Vores imødekommende personale guider dig professionelt gennem valgmulighederne, der bl.a. tæller personbiler, 4x4 og stationcars, så overvej gerne på forhånd, hvordan din billeje i Härnösandskal se ud, da vi gerne vil give dig en tryg oplevelse, der tager udgangspunkt i dine forskellige ønsker. Vi har 100 års erfaring med at gøre kunderne glade, og nu er turen kommet til dig. Vi har en række valgmuligheder for at skræddersy lejekontrakten, eksempelvis gennem valget af ekstra services og særligt tilbehør. Lad os derfor høre, om du vil leje bilen allerede i dag, så rejsedrømmene kan tage form. Du kan også leje på selve destinationen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice