Billeje i Göteborg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Göteborg

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Göteborg Lufthavn Landvetter der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Göteborg

Sixt Biludlejning i Gøteborg

Sixt Biludlejning i Gøteborg

Som Sveriges næststørste by er Gøteborg en af de destinationer, der virkelig har mange tilbud til dig, der vælger en bilferie i denne sydsvenske by. Med Sixt biludlejning i Gøteborg kan du f.eks. køre langs den livlige Avenyn, hoppe op i forlystelserne i Nordens største forlystelsespark Liseberg eller køre ud mod skærgården eller en af byens mange grønne oaser. Billeje i Gøteborg giver dig også mulighed for at tage videre til nærliggende byer som Trollhättan, Halmstad eller måske Helsingborg. Lej en bil i dag og oplev Gøteborgs bedste tilbud.Gøteborg har en smuk beliggenhed ved Göta Kanal, og det er relativt nemt at komme til byen, både af vandvejen og luftvejen. Gøteborgs Lufthavn Landvetter ligger eksempelvis blot godt 27 km fra selve bykernen. Du vælger frit, hvor du ønsker at leje din udlejningsbil. Måske satser du på at leje den direkte i lufthavnen eller ved en af vores mange andre stationer i Gøteborg og omegn. Med egen bil til rådighed er du mere end klar til at køre på opdagelse i omgivelserne. Er du til fest og farver, så tag et smut ned ad Gøteborgs mest kendte boulevard, der både kan bringe dig hen til natklubber, restauranter og hen mod flere af byens hovedattraktioner. Siger man Gøteborg, må man også nævne Liseberg, Nordens største forlystelsespark. Efter en tur i højderne er det måske blevet tid til et besøg i en af de grønne oaser, som kendetegner Gøteborg. Eksempler er den botaniske have samt Universum, hvor du kan få et indblik i regnskovens fauna. Du kan også tage på rundvisninger til Gøteborg Museum eller til forestillinger i Gøteborg Stadsteater. Med billeje i Gøteborg har du alverdens kulturtilbud inden for din rækkevidde, ligesom du kan tage på flere spændende dagsudflugter.
Dagsudflugter fra Gøteborg

Dagsudflugter fra Gøteborg

Gøteborg ligger ideelt for dig, der gerne vil se endnu mere af Sverige. Inden for en 1 time kan du bl.a. nå til Trollhättan med vandfald inde midt i bykernen. Et andet udflugtsmål kunne være Halmstad med de mange golfbaner eller muligvis Helsingborg, der ligger inden for to timers kørsel. Hvad enten du satser på bykørsel eller ture langs de mindre landeveje, har vi her hos Sixt Biludlejning i Gøteborg bilen, der fører på rette vej. Du bestiller ud fra den ønskede kategori, der bl.a. omfatter genrer som økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og varevogne. Alle holder den absolut bedste kvalitet og kan bestilles med ekstraudstyr.
Show more
Godt at vide når du lejer i Göteborg
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Göteborg?
For at leje bil hos SIXT i Göteborg skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Göteborg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Göteborg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Göteborg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 1179 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,6)
Køretøjet
(4,5)
FAQs om lejemål i Göteborg
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Göteborg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Göteborg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Göteborg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Göteborg

Vis mere