Billeje i Finspång

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Finspång

Sixt Biludlejning i Finspång

Sixt Biludlejning i Finspång

Lad Sixt Biludlejning være første stop på turen, når du ankommer til hyggelige Finspång i Sverige. Her kan du glæde dig til en skøn kombination af kultur og smuk natur, og når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Finspång, har du samtidig et fremragende udgangspunkt for dagsture rundt i området. Du finder vores kontor i udkanten af byen, hvor vores imødekommende personale glæder sig til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige transportløsning. Skal du på smutture rundt i lokalområdet, eller vil du længere væk for at udforske det rustikke landskab? Intet problem, for hos os har vi lidt af hvert at byde på, ligesom resten af byen! Finspång er en by, som indbyder til ro og afslapning i flotte omgivelser. Her kan du nyde en slentretur i byens hyggelige centrum, og har du lyst til at kombinere kultur med et godt måltid, kan vi anbefale et besøg i parken ved Finspång Slot, hvor der også findes en god restaurant. Med en udlejningsbil fra Sixt er der samtidig rig mulighed for at udforske lokalområdet, og har du lyst til at opleve noget af det allerbedste, Sverige har at byde på, skal du blottage Sixtbilen omkring 50 km mod vest. Her finder du Vättern, landets næststørste og Europas sjettestørste sø. Her er der gode muligheder for vandreture, svømmeture eller ren afslapning på stranden med en god bog. Derudover kan vi også anbefale en tur til skærgården mod øst, hvor Bråviken møder Østersøen. Her er der stemning for alle pengene, og der er masser af muligheder for at tage billeder, holde en picnic eller købe souvenirs på vejen. Prøv gerne en af vores cabrioleter, nyd vinden i håret, mens det svenske landskab folder sig ud foran dig!
Lad Sixt sørge for transporten

Lad Sixt sørge for transporten

Sixt er det helt oplagte valg, når det drejer sig om billeje i Finspång. Vi er kendt verden over for både gode biler og god service, og begge dele kan du selvfølgelig drage nytte af på vores svenske kontor, hvor vi er serviceminded helt ud til fingerspidserne, da vi gerne vil gøre din biludlejning i Finspång til en leg. Vores velsmurte maskine finder lynhurtigt den ideelle bil til en skarp pris, og efterfølgende kan du udnytte vores kompetencer til at blive klogere på destinationen, de svenske køreforhold eller de mange forskellige valgmuligheder, vi leverer inden for kategorien ekstraudstyr.
Show more
Godt at vide når du lejer i Finspång
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Finspång.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Finspång?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Finspång. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Finspång?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 13 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
FAQs om lejemål i Finspång
Kan jeg booke et langtidslejemål i Finspång?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Finspång?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Finspång

Vis mere