Billeje
Finspång
Oversæt
Sverige // Finspång
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Finspång: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning være første stop på turen, når du ankommer til hyggelige Finspång i Sverige. Her kan du glæde dig til en skøn kombination af kultur og smuk natur, og når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Finspång, har du samtidig et fremragende udgangspunkt for dagsture rundt i området. Du finder vores kontor i udkanten af byen, hvor vores imødekommende personale glæder sig til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige transportløsning. Skal du på smutture rundt i lokalområdet, eller vil du længere væk for at udforske det rustikke landskab? Intet problem, for hos os har vi lidt af hvert at byde på, ligesom resten af byen!

 
 • Finspång Sonstorps Bilservice
  Skäggebyvägen 50
  612 44 Finspång

  Ma. - To.07:00 - 17:00
  Fr.07:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Finspång Sonstorps Bilservice

  Sixt Billeje
  Skäggebyvägen 50
  612 44 Finspång

  Ma. - To.07:00 - 17:00
  Fr.07:00 - 16:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Finspång

Finspång er en by, som indbyder til ro og afslapning i flotte omgivelser. Her kan du nyde en slentretur i byens hyggelige centrum, og har du lyst til at kombinere kultur med et godt måltid, kan vi anbefale et besøg i parken ved Finspång Slot, hvor der også findes en god restaurant. Med en udlejningsbil fra Sixt er der samtidig rig mulighed for at udforske lokalområdet, og har du lyst til at opleve noget af det allerbedste, Sverige har at byde på, skal du blottage Sixtbilen omkring 50 km mod vest. Her finder du Vättern, landets næststørste og Europas sjettestørste sø. Her er der gode muligheder for vandreture, svømmeture eller ren afslapning på stranden med en god bog. Derudover kan vi også anbefale en tur til skærgården mod øst, hvor Bråviken møder Østersøen. Her er der stemning for alle pengene, og der er masser af muligheder for at tage billeder, holde en picnic eller købe souvenirs på vejen. Prøv gerne en af vores cabrioleter, nyd vinden i håret, mens det svenske landskab folder sig ud foran dig!

Lad Sixt sørge for transporten

Sixt er det helt oplagte valg, når det drejer sig om billeje i Finspång. Vi er kendt verden over for både gode biler og god service, og begge dele kan du selvfølgelig drage nytte af på vores svenske kontor, hvor vi er serviceminded helt ud til fingerspidserne, da vi gerne vil gøre din biludlejning i Finspång til en leg. Vores velsmurte maskine finder lynhurtigt den ideelle bil til en skarp pris, og efterfølgende kan du udnytte vores kompetencer til at blive klogere på destinationen, de svenske køreforhold eller de mange forskellige valgmuligheder, vi leverer inden for kategorien ekstraudstyr.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice