Billeje
Falun
Oversæt
Sverige // Falun
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Falun: Sixt biludlejning online booking

Når du vælger billeje i Falun med Sixt, vælger du samtidig også en ferie i Sverige med maksimal frihed og plads til masser af spontanitet. Falun er en tidligere mineby, der byder på mange oplevelser, især for de historieinteresserede. Her har du mulighed for at dykke ned i en spændende del af Sveriges historie, nemlig kobberindustrien. Falun byder dog også på mange aktiviteter udenfor byen, og har du lyst til at bade om sommeren eller stå på skøjter om vinteren, er du kommet til det rigtige sted. Tag kontakt til os og lej straks en bil, så du kan køre direkte fra oplevelse til oplevelse.

 
 • Falun Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Falun Centralstation
  791 61 Falun

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Falun/MM Group Mercedes

  Sixt Billeje
  Ingarvsvägen 12
  791 77 Falun

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.11:30 - 14:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Falun

Falun byder på mange spændende seværdigheder, men der er især én, du ikke må snyde dig selv for. Et besøg i byens gamle kobbermine Falu Gruva er et absolut must. Minen var i drift i næsten tusind år og var i høj grad med til at sætte sit præg på både byen og teknologien indenfor minearbejde. Efter lukningen i 1992 blev Faluns vartegn konverteret til et museum, og i 2001 blev området omkring Falun Gruva optaget på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Vælg Sixt billeje i Falun og tag turen ud til en af Sveriges mest fascinerende turistattraktioner, det vil du ikke fortryde! Trænger du til frisk luft efter en tur i de trange mineskakter, kan vi anbefale en køretur til søen Runn, hvor du finder gode bademuligheder og vandrestier. Runn er i øvrigt også et besøg værd om vinteren, hvor søen tiltrækker mange skøjteentusiaster, der nyder at dyrke sport lige midt i den storslåede natur. Falun er en hyggelig by, der byder på både naturoplevelser og et spændende stykke af Sveriges historie, så hos Sixt Biludlejning Falun glæder vi os til at byde dig velkommen til området!

Lad Sixt være første destination på rejsen

Sixt Biludlejning er en af de førende leverandører, når det kommer til biludlejning af topbiler. Vi har tusindvis af kontorer, og hos Sixt Biludlejning Falun kan du vælge frit mellem personbiler og stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, og selvfølgelig kan din telefoniske eller elektroniske forhåndsbestilling kombineres med ekstraudstyr, både enten før eller under rejsen. Læg vejen forbi et af vores kontorer i Falun, og så finder vi den rigtige udlejningsbil til dig, så du på spontan vis kan køre rundt i den naturskønne egn. Støder du på spørgsmål vedrørende bookingen, så spørg os endelig til råds.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice