Billeje
Falkenberg
Oversæt
Sverige // Falkenberg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Falkenberg: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Falkenberg, og så er du klar til rejseeventyret i Sydsverige. Teamet tager varmt imod dig ved afdelingen i den skønne kystby Falkenberg og giver dig således en god og ukompliceret start på bilrejsen. Lad turen begynde i Halland ved Kattegat, og i Falkenberg har du motorvej mod nord til Gøteborg og Oslo samt mod syd til København. Når du har fået bilnøgler og lejekontrakt udleveret, har du fuld frihed til at tage på opdagelse. Regionen byder på charmerende bymiljøer, vidunderlige strande og skøn natur, og du har fantastiske forudsætninger for at udforske dette i din moderne og komfortable Sixtbil. Bestil bilen via Sixt hjemmesiden, via app, eller pr. telefon, gerne inden afrejsen.

 
 • Falkenberg Banegård
  Falkenberg Järnvägsstation
  311 31 Falkenberg

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Falkenberg/Delivery Service
  Delivery/Collection Service
  311 50 Falkenberg

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Falkenberg Banegård

  Sixt Billeje
  Falkenberg Järnvägsstation
  311 31 Falkenberg

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Falkenberg/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery/Collection Service
  311 50 Falkenberg

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Falkenberg

Sixt billeje i Falkenberg giver dig gode muligheder for at opleve charmerende Sydsverige. Besøgende, der lejer en bil i Falkenberg, kan bl.a. køre til den smukke og populære Skrea Strand for at nyde en afslappende dag ved vandet eller prøve sjove vandaktiviteter som sejlsport og windsurfing. Du kan også bruge udlejningsbilen til at tage til Falkenbergs museum, Törngrens pottemageri eller til Ullared, hvor Falkenbergs største stormagasin ligger. Der er desuden mulighed for at sætte kurs mod Lahom, der ligger omtrent 35 kilometer fra Falkenberg, som er en af Sveriges ældste byer, og som tidligere tilhørte Danmark. Hvis du vil på opdagelse i Gøteborg, tager Sixtbilen dig nemt til storbyen, hvor du bl.a. kan nyde den sjove forlystelsespark Liseberg, det spændende naturmuseum Universeum og den smukke skærgård. Med en Sixtbil på rejsen venter der mange seværdigheder og oplevelser forude, så vælg dem, der falder lige i den smag.

Lej bilen med praktisk ekstraudstyr hos Sixt Falkenberg

Nogle af grundene til, at rejsende vælger at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Falkenberger, at det er både nemt og økonomisk. At skulle vente på offentlige transportmidler kan både være dyrt og irriterende på ferien, hvorimod en udlejningsbil letter rejsen og gør den mere fleksibel. Sixt tilbyder fremragende priser på alt fra luksus sportsvogne og robuste til komfortable stationcars og praktiske økonomibiler. Desuden tilbydes der forskellige former for ekstraudstyr såsom autostol og GPS navigation. Med billeje i Falkenberg kan du planlægge turen med fuld fleksibilitet. Bestil Sixtbilen i dag, og så står køretøjet klar, når du ankommer til svenske Falkenberg. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi kontoret, hvis du pludselig står og mangler en bil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice