Billeje
Enköping
Oversæt
Sverige // Enköping
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Enköping: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Enköping, hvor der venter dig både charmerende byliv, shopping, historie og selvfølgelig også gode muligheder for at tage på spændende dagsture i din Sixtbil. Du finder vores kontor i udkanten af byen, hvor vores imødekommende personale står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil. Når du vælger billeje i Enköping, vælger du samtidig et ferieformat med masser af plads til spontanitet og sjove indfald, og du får så meget som muligt ud af din tid, når du ikke skal tænke på hverken billetter eller køreplaner, men i stedet kan sætte dig bag rattet, tænde for GPS'en og tage af sted.

 
 • Enköping/Delivery Service
  Delivery Service Only
  745 39 Enköping

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Enköping/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery Service Only
  745 39 Enköping

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Enköping

Billeje i Enköping bringer dig rundt i en hyggelig lille by, som det er nemt at lade sig charmere af, men byen har traditionelt set markeret sig som et godt udgangspunkt på grund af sin unikke beliggenhed. Sveriges nærmeste by var tilnavnet, da man tilbage i 1960'erne opdagede, at man indenfor en 120 km radius af Enköping fandt ikke mindre end 38 byer og en tredjedel af landets befolkning. Vil man udforske en stor del af Sverige i en udlejningsbil fra Sixt, er man altså kommet til det helt rigtige sted. Hvad med en dagstur til Stockholm med shopping, spændende restauranter og museer? Intet problem, bare sæt kursen mod sydøst. Turen er på små 60 km. Eller hvordan lyder det med et besøg i den gamle universitetsby Uppsala, som ligger en halv time i bil fra Enköping? Shopping efter nye køkkenredskaber i Eskilstuna, som har været centrum for landets stålproduktion? Det er en smuttur på 59 km mod sydvest, og vi tør godt love, at turen derned gennem det flotte landskab ved søen Mälaren er det hele værd! Biludlejning i Enköping kommer virkelig til sin ret i dette herlige område!

Vi har styr på transporten

Billeje i Enköping giver dig en skøn kombination af gode biler og et højt serviceniveau, som har gjort os til et af verdens førende brands indenfor billeje. Lej en personvogn, stationcars, 4x4, sportsvogn eller måske en cabriolet i Sixtkataloget og lad stå for transporten, selvom det naturligvis er dig, der sætter kursen. Vi kan også arrangere forskellige former for ekstraudstyr, så de i forvejen komfortable biler bliver ekstra behagelige på de lange køreture. Vi kan nævne valgmuligheder som GPS, autostole, særlige bagageløsninger og snekæder.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice