Billeje
Danderyd
Oversæt
Sverige // Danderyd
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Danderyd: Sixt biludlejning online booking

Lad Stockholm eventyret tage sin begyndelse i den hyggelige forstad Danderyd, hvor du finder flere Sixtkontorer med et godt udvalg af kvalitetsbiler til fornuftige priser. Danderyd er en af Sveriges mindste kommuner, og her har du et fremragende udgangspunkt, når du skal udforske både byen og de omkringliggende områder, hvor tempoet er lidt lavere end i hovedstaden. Billeje i Danderyd giver dig en stor portion frihed og masser af plads til spontanitet, hvis du pludselig støder på nye attraktioner, butikker eller restauranter. Uanset om det er skoene i butiksvinduerne, søerne eller skovene, der trækker, er Sixt Biludlejning Danderyd klar til at stå for transporten!

 
 • Danderyd/RM Bilservice

  Sixt Billeje
  Rinkebyvaegen 8
  182 36 Danderyd

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Stockholm Danderyd

  Sixt Billeje
  Ryttarvägen 4
  182 36 Danderyd

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Danderyd

Danderyd er et vaskeægte smørhul, som ligger godt6km nord for Stockholms centrum. Her får du det bedste fra begge verdener, for selvom storbyens pulserende liv ikke er langt væk, mærker man hurtigt, at stemningen lidt nord for byen er noget mere afslappet. Her er der med andre ord mulighed for at vælge fest og farver. Selvom Stockholm er et af landets mest velbesøgte rejsemål med seværdigheder nok til flere besøg, må man dog ikke glemme, at Danderyd er mere end bare et udgangspunkt. Tag for eksempel Sixtbilen op gennem den charmerende bugt Edsviken, hvor du finder både gamle slotte, flotte parker og gode bademuligheder om sommeren. Derudover må du ikke snyde dig selv for et besøg ved det cedergrenske tårn, som blev anlagt i 1896, men som først blev færdigbygget 100 år senere. Her kan man dykke ned i Danderyds lokalhistorie i smukke omgivelser, og har man derefter lyst til at sætte tempoet lidt i vejret igen, er det selvfølgelig bare at sætte kursen mod Stockholm.

Biludlejning i Danderyd med mange muligheder

Med Sixt billeje i Danderyd får du glæde af mere end 100 års brancheerfaring og den kombination af gode biler og god service, som har gjort os til mange rejsende førstevalg. Sortimentet rummer såvel personbiler som stationcars samt 4x4'eren og endda også sportsvogne og cabrioleter, hvis du vil unde dig selv lidt ekstra luksus under opholdet. Lej en bil hos os og få endnu flere valgmuligheder end hos vores konkurrenter. Vi kan f.eks. udstyre vores topmoderne biler med førsteklasses udstyr, der gør rejsen endnu mere fordelagtig. Måske står du og mangler en GPS, en særlig bagageløsning eller autostolen til den mindste i familien. Hos Sixt Biludlejning Danderyd går vi gerne skridtet videre for at give dig et optimalt ophold.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice