Billeje
Bromma
Oversæt
Sverige // Bromma
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bromma: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til vores filial i Bromma Lufthavn lige udenfor Stockholm. Her har du et optimalt udgangspunkt for at komme i gang med din ferie i Sveriges hovedstad med det samme. Når man tænker på, hvor meget der er at se og gøre i byen, bliver du helt sikkert glad for kunne gå direkte fra flyet og videre ud til udlejningsbilen,så du ikke begynder opholdet med småmønter foran en indviklet billetautomat og med uoverskuelige togplaner. Billeje direkte i Bromma Lufthavn er ganske enkelt den hurtigste og smarteste løsning, og du kender måske allerede vores udlejningsservice fra de tusindvis af Sixtkontorer verden over. Vi er repræsenteret i mere end 100 lande.

 
 • Stockholm Bromma Lufthavn
  Flygplatsinfarten 33
  16867 Bromma

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Sø.15:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Stockholm Bromma Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flygplatsinfarten 33
  16867 Bromma

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Sø.15:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bromma

Stockholm er altid et besøg værd, og uanset om det er første gang, man oplever byen, eller om man har været her flere gange før, er der altid noget nyt at opleve, Det gør man selvfølgelig bedst ved at vælge en udlejningsbil fra Sixtteamet. Her finder du al den fleksibilitet, som er så utroligt vigtig for en vellykket tid, og spontaniteten bliver ikke begrænset af logistikken. Har du allerede oplevet Gamle Stan, Stockholms slot og Vasamuseet, og er du blevet nysgerrig på det omkringliggende område? Intet problem, bare sæt dig i Sixtbilen og kør mod sydøst til den flotte skærgård, hvor havet indbyder til et roligere tempo end det i hovedstaden. Vil du opleve den flotte svenske natur helt tæt på? Så kan vi anbefale en tur til søen Mälaren, som ligger godt 30 km mod nordvest. Her kan du bade og vandre om sommeren og stå på skøjter om vinteren. Det allerbedste? Det er ikke sværere end at taste destinationen ind i GPS'en og så ellers tage afsted til det næste ferieeventyr med Sixt som din rejsemakker.

Godt udvalg til fornuftige priser

Hos Sixt er vi kendt verden over for vores fremragende udvalg af kvalitetsbiler til yderst fornuftige priser, og begge dele er selvfølgelig også noget, du finder her hos filialen Sixt Biludlejning Bromma. Vores imødekommende personale kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt 4x4, sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr, skal du bare give besked på kontoret, og så klarer vi selvfølgelig også dén opgave. Billeje i Bromma kan bestilles direkte her på siden, men også over telefonen, ligesom vi altid kan stille en bil til rådighed, hvis der opnår et akut behov under selve opholdet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice