Billeje i Branäs

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Branäs

Sixt Biludlejning i Branäs

Sixt Biludlejning i Branäs

Lad eventyret i sneen begynde med et besøg hos Sixt Biludlejning Branäs, inden du begiver dig ud på pisterne. På vores centralt beliggende kontor glæder vores personale til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til lige netop din ferie, og vi er sikre på, at der blandt vores gode sortiment af kvalitetsbiler også er noget, som falder i din smag. Uanset om du besøger Branäs om sommeren eller om vinteren, som de fleste gør, bliver du helt sikkert glad for både den hyggelige stemning og den flotte natur, og når du lejer en bil via Sixt billeje i Branäs,har du mulighed for at få oplevet det bedste af begge verdener. Branäs er et af Sveriges mest velbesøgte skisportssteder med et stort udvalg af pister af varierende sværhedsgrad samt mulighed for andre sjove aktiviteter i sneen som for eksempel snescooter ture eller hundeslædesafari. Med en udlejningsbil fra Sixt har du de bedste muligheder for at komme rundt i det store skiområde, og uanset om du bare skal have transporteret alt grejet fra hytten over til bakkerne, eller om du vil tage på dagsture i det flotte landskab på grænsen mellem Sverige og Norge, bliver du helt sikkert glad for, at du valgte Sixt Biludlejning Branäs. Trænger du til en pause fra slalom, skilifter og de mange feriegæster, kan du med fordel tage Sixtbilen de omtrent 20 km mod nordvest, hvor den flotte sø Letten indbyder til ro og afslapning i et tempo, der er noget lavere end på pisterne. På den måde får du det bedste fra begge verdener under opholdet.
Fremragende biler og en endnu bedre service

Fremragende biler og en endnu bedre service

Når det drejer sig om billeje i Branäs, er Sixt bestemt det firma, du bør vælge til formålet. Vi er kendt for at levere gode biler og en fremragende service verden over, og begge dele finder du selvfølgelig også her hos os i Sverige. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af almindelige personbiler, stationcars samt terrængående 4x4'er, og har du brug for ekstraudstyr som eksempelvis snekæder, autostole eller en GPS, klarer vi selvfølgelig også dette på kontoret. Vores personale er også klar til at indvie dig i vores bedste tips til billeje i Sverige, ligesom vi kan guide dig frem til det bedste udlejningsvalg. Du er dog også velkommen til at spørge ind til vores mere end 100 år i branchen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Branäs
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Branäs.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Branäs?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Branäs. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Branäs?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Branäs
Kan jeg booke et langtidslejemål i Branäs?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Branäs?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Branäs

Vis mere