Billeje
Branäs
Oversæt
Sverige // Branäs
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Branäs: Sixt biludlejning online booking

Lad eventyret i sneen begynde med et besøg hos Sixt Biludlejning Branäs, inden du begiver dig ud på pisterne. På vores centralt beliggende kontor glæder vores personale til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til lige netop din ferie, og vi er sikre på, at der blandt vores gode sortiment af kvalitetsbiler også er noget, som falder i din smag. Uanset om du besøger Branäs om sommeren eller om vinteren, som de fleste gør, bliver du helt sikkert glad for både den hyggelige stemning og den flotte natur, og når du lejer en bil via Sixt billeje i Branäs,har du mulighed for at få oplevet det bedste af begge verdener.

 
 • Branäs
  Gondolvägen 1
  680 60 Branäs, Sysslebäck

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø. - Sø.10:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Branäs

  Sixt Billeje
  Gondolvägen 1
  680 60 Branäs, Sysslebäck

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø. - Sø.10:00 - 14:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Branäs

Branäs er et af Sveriges mest velbesøgte skisportssteder med et stort udvalg af pister af varierende sværhedsgrad samt mulighed for andre sjove aktiviteter i sneen som for eksempel snescooter ture eller hundeslædesafari. Med en udlejningsbil fra Sixt har du de bedste muligheder for at komme rundt i det store skiområde, og uanset om du bare skal have transporteret alt grejet fra hytten over til bakkerne, eller om du vil tage på dagsture i det flotte landskab på grænsen mellem Sverige og Norge, bliver du helt sikkert glad for, at du valgte Sixt Biludlejning Branäs. Trænger du til en pause fra slalom, skilifter og de mange feriegæster, kan du med fordel tage Sixtbilen de omtrent 20 km mod nordvest, hvor den flotte sø Letten indbyder til ro og afslapning i et tempo, der er noget lavere end på pisterne. På den måde får du det bedste fra begge verdener under opholdet.

Fremragende biler og en endnu bedre service

Når det drejer sig om billeje i Branäs, er Sixt bestemt det firma, du bør vælge til formålet. Vi er kendt for at levere gode biler og en fremragende service verden over, og begge dele finder du selvfølgelig også her hos os i Sverige. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af almindelige personbiler, stationcars samt terrængående 4x4'er, og har du brug for ekstraudstyr som eksempelvis snekæder, autostole eller en GPS, klarer vi selvfølgelig også dette på kontoret. Vores personale er også klar til at indvie dig i vores bedste tips til billeje i Sverige, ligesom vi kan guide dig frem til det bedste udlejningsvalg. Du er dog også velkommen til at spørge ind til vores mere end 100 år i branchen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice