Billeje i Borlänge

 

Mest populære i Borlänge

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Borlänge der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Borlänge

Sixt Biludlejning i Borlänge

Sixt Biludlejning i Borlänge

Sixt Biludlejning byder dig her velkommen til Borlänge i Dalarna. Her kan du glæde dig til en skøn blanding af flot natur, autentisk svensk charme og gode shoppingmuligheder, og lejer du en bil, er der åbnet op for endnu flere muligheder, end hvis du f.eks. kun satser på de offentlige transportmuligheder. Når du vælger en udlejningsbil, er du nemlig helt frit stillet i forhold til, hvad du vil lave, og ikke mindst hvornår. Du kan stole trygt på, at vi leverer en fuldt ud tilfredsstillende oplevelse med billeje i Borlänge, da vi både er et firma med et stort netværk over hele verden, ligesom vi har været i branchen siden 1912 og i dag er et af verdens største på området for biludlejning. Så bestil din billeje i Borlänge her og nu.Borlänge har lidt af det hele. Måske fristes du af den flotte natur omkring søen Runn, som er Dalarnes næststørste. Eller måske lokker det med en tur til det store shoppingcenter Kupolen, som ligger lidt udenfor byen. Hvad med at tage Sixtbilen op til nabobyen Falun, hvor du kan nyde den velbevarede gamle bykerne, som også i dag står på UNESCO's Verdensarvsliste? Eller tag en tur ud til Gävle, som ligger ca. 80 km mod øst, hvor du kan nyde det flotte skærgårdslandskab i Den Botniske Bugt. Her finder du i øvrigt også gode shoppingmuligheder, og er du glad for kaffe, var det måske også noget med et besøg hos Gevalia, som stammer fra byen? Mulighederne er mange, når du tilvælger biludlejning i Borlänge og har planer om at bruge det aktivt i jagten på nye oplevelser. Så få gavn af bilen på rejsen, lej den hos Sixt!
Sixt et af de stærkeste brands på markedet

Sixt et af de stærkeste brands på markedet

Sixt er et af verdens stærkeste brands indenfor billeje i Borlänge samt de mange andre globale destinationer, der er kommet med på Sixtkortet og rummer mere end 100 lande. Biludlejning hos os bringer dig i kontakt med et yderst serviceminded team, der dedikerer sig 100 i netop dine lejeforhold. Lad os hjælpe dig med at afgøre, om du skal køre af sted i en økonomibil, stationcar, 4x4 eller måske en åben vogn i form af en cabriolet. Her er der med andre ord noget for enhver smag og til ethvert formål, også dit. Har du brug for ekstraudstyr, siger du blot til. Vi kan løse mange behov.
Show more

Godt at vide når du lejer i Borlänge

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Borlänge?
For at leje bil hos SIXT i Borlänge skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Borlänge.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Borlänge?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Borlänge. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 108 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)

FAQs om lejemål i Borlänge

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Borlänge?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Borlänge?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Borlänge?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Borlänge

Vis mere