Billeje i Borås

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Borås

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Borås der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Borås

Sixt Biludlejning i Borås

Sixt Biludlejning i Borås

Lej bilen ved Sixt Biludlejning i Borås her og nu og start straks planlægningen af din bilrejse rundt i Sverige. Borås finder du i det vestlige Sydsverige og ikke langt fra den charmerende storby Gøteborg. Byen byder på mange interessante seværdigheder og er desuden omgivet af et veludbygget vejnet, der gør det nemt at tage på opdagelse i Sydsverige med de mange seværdige destinationer. Hos Sixt er fundamentet altid en fremragende kvalitet, konkurrencedygtige priser og en fantastisk kundeservice. I forbindelse med Sixt billeje i Borås gør vi vores bedste for at opfylde dine ønsker og forgylde dit bileventyr. Sixt ønsker dig en fantastisk rejse i en af vores toptunede biler!Det er ret ligetil at leje udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Borås, enten online eller telefonisk, og så er det ligeledes en yderst prisvenlig løsning, hvor der er fokus på den store frihed til at vælge på ens egne præmisser. Det er helt sikkert turen værd at sætte kurs mod videnskabsmuseet Navet, hvor både store og små kan eksperimentere, programmere og udføre forsøg, eller tage turen til Abecita Museum for moderne kunst, der fokuserer på fotos og tekstilkunst. Fra Sixt Biludlejning i Borås har du ligeledes kort afstand til Borås Dyrepark, hvor hele familien bl.a. kan opleve elefanter, strudser og geparder, og ved det beskyttede naturområde Kröklings hage kan du gå en fredelig tur med hunden eller tage på en picnic. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan foretage dig på egnen via Sixt billeje i Borås. Tag kontakt til Sixt med det samme og book drømmebilen til turen.
Det fuldendte mix mellem gode priser og høj kvalitet

Det fuldendte mix mellem gode priser og høj kvalitet

Borås byder på mange skønne oplevelser, så overvej Sixts billeje til såvel forretningsrejsen som den private ferierejse. Uanset om du leder efter en moderne og smart økonomibil eller stationcar, eller måske er på udkig efter en robust og rummelig 4x4%u2019er eller minibus, står Sixt klar med en række valgmuligheder. Du finder altid en udlejningsbil hos Sixt, der passer din pengepung, og det er helt op til dig, hvor længe du vil leje Sixtbilen. Medarbejderteamet ved Sixt Biludlejning i Borås sørger desuden for, at du bliver forsynet med praktisk tilbehør og tjenester, der dækker dine behov, men naturligvis kun, hvis du udtrykker ønsker om det. Få lidt mere ud af din tur til Borås, når du vælger Sixtkoncernen som din erfarne og professionelle biludlejer.
Show more
Godt at vide når du lejer i Borås
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Borås?
For at leje bil hos SIXT i Borås skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Borås.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Borås?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Borås. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 159 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Aflevering af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
FAQs om lejemål i Borås
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Borås?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Borås?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Borås?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Borås

Vis mere