Billeje
Borås
Oversæt
Sverige // Borås
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Borås: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen ved Sixt Biludlejning i Borås her og nu og start straks planlægningen af din bilrejse rundt i Sverige. Borås finder du i det vestlige Sydsverige og ikke langt fra den charmerende storby Gøteborg. Byen byder på mange interessante seværdigheder og er desuden omgivet af et veludbygget vejnet, der gør det nemt at tage på opdagelse i Sydsverige med de mange seværdige destinationer. Hos Sixt er fundamentet altid en fremragende kvalitet, konkurrencedygtige priser og en fantastisk kundeservice. I forbindelse med Sixt billeje i Borås gør vi vores bedste for at opfylde dine ønsker og forgylde dit bileventyr. Sixt ønsker dig en fantastisk rejse i en af vores toptunede biler!

 
 • Borås Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Borås Centralstation
  504 35 Borås

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Borås

  Sixt Billeje
  Göteborgsvägen 35
  504 35 Borås

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Borås

Det er ret ligetil at leje udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Borås, enten online eller telefonisk, og så er det ligeledes en yderst prisvenlig løsning, hvor der er fokus på den store frihed til at vælge på ens egne præmisser. Det er helt sikkert turen værd at sætte kurs mod videnskabsmuseet Navet, hvor både store og små kan eksperimentere, programmere og udføre forsøg, eller tage turen til Abecita Museum for moderne kunst, der fokuserer på fotos og tekstilkunst. Fra Sixt Biludlejning i Borås har du ligeledes kort afstand til Borås Dyrepark, hvor hele familien bl.a. kan opleve elefanter, strudser og geparder, og ved det beskyttede naturområde Kröklings hage kan du gå en fredelig tur med hunden eller tage på en picnic. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan foretage dig på egnen via Sixt billeje i Borås. Tag kontakt til Sixt med det samme og book drømmebilen til turen.

Det fuldendte mix mellem gode priser og høj kvalitet

Borås byder på mange skønne oplevelser, så overvej Sixts billeje til såvel forretningsrejsen som den private ferierejse. Uanset om du leder efter en moderne og smart økonomibil eller stationcar, eller måske er på udkig efter en robust og rummelig 4x4%u2019er eller minibus, står Sixt klar med en række valgmuligheder. Du finder altid en udlejningsbil hos Sixt, der passer din pengepung, og det er helt op til dig, hvor længe du vil leje Sixtbilen. Medarbejderteamet ved Sixt Biludlejning i Borås sørger desuden for, at du bliver forsynet med praktisk tilbehør og tjenester, der dækker dine behov, men naturligvis kun, hvis du udtrykker ønsker om det. Få lidt mere ud af din tur til Borås, når du vælger Sixtkoncernen som din erfarne og professionelle biludlejer.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice