Billeje
Båstad
Oversæt
Sverige // Båstad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Båstad: Sixt biludlejning online booking

Læg vejen forbi vores filial Sixt Biludlejning Båstad, når du kommer frem til denne by, der er en af Sveriges mest velbesøgte. Det er et centrum for fest og farver, spændende aktiviteter og livsnyderi. Båstad er nemlig en ferieby med stort F, hvilket man ikke er i tvivl om, hvis man først har oplevet, hvordan indbyggertallet pludselig stiger i sommermånederne. Her bliver festen ved til den lyse morgen, men rejser man til byen på andre tidspunkter i løbet af året, bliver man hurtigt betaget af den autentiske, skånske charme og det lidt lavere tempo. Med billeje i Båstad kan du skabe et afvekslende ophold, hvor der er plads til både ro, fest og overraskelser langs ruten. Dét er en af fordelene ved at vælge billeje.

 
 • Båstad/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery Service
  269 33 Båstad

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Båstad

Båstad er livsnydere for viderekommende, og uanset om du har lyst til at slappe af på stranden med en god roman eller begynde morgenen med et spil tennis, er du havnet på den rigtige destination. Her er der små restauranter på marinaen, ligesom du kan nyde slentreture på stranden, og det allerbedste er? Når du lejer en bil hos Sixt, har du desuden også mulighed for at tage på spændende dagsture rundt omkring i området. Hvad med en køretur op langs kysten i Laholmsbugten eller en kulturel opdagelsesrejse i Lund, som ligger godt 70 km mod syd? Mulighederne er mange med biludlejning i Båstad via Sixt, og når du vender hjem til et lækkert aftensmåltid og en godnatdrink på en bar med udsigt over Kattegat, er du sikkert glad for, at bilen blev valgt til!

Sixt, hverken dyrt eller kompliceret

Billeje i Båstad behøver hverken at være dyrt eller kompliceret, man kan jo bare vælge Sixt Biludlejning, der er et verdensførende brand inden for biludlejning. Overvej, om du skal leje en personbil, stationcar eller måske en 4x4. Når du klikker ind for at leje en bil på hjemmesiden, så bestiller du direkte fra kategorierne og ej de bilmærker, vi nu engang tilbyder. Bilmærket bliver først kendt ved udleveringen. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for, at der er styr på det hele, når du melder dig på kontoret! Du har også altid muligheden for at mærke efter på destinationen og først bestille bilen, når du føler behovet. Vi er altid klar med gode ideer til, hvad du skal være opmærksom på angående billeje i Sverige.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice